Och idag ska vi prata om...

...människovärde! Ta da! Dom senaste dagarna har Kian vart förbluffande nära att hamna på blocket pga av grinighet, nu har han vart ursäktad av sina tänder som är jobbiga som f-n. Om han hade hamnat på blocket så hade iaf ingen haft råd att köpa honom, hans människovärde är för högt, liksom dom flesta människors. Till dom människor räknas inte alla som jag stör mig på i trafiken. Dagens stjärna stannade i en rondell för att utöva högerregeln. Ett annat namn för rondell är ju cirkulationsplats, det stämde riktigt dåligt vid halv fem-snåret utanför netonnet. Cirkulationen uteblev nästan en halvminut, detsamma gällde inte svordommarna i RJF 909. Där hade vi ett exempel på en människa som inte riktigt nådde upp till statusen fullvärdig homo sapiens. I det sista exemplet möter vi Jon, en hängiven familjefader som sliter ut sig på daglig basis (han sliter inte lika hårt på sitt nya jobb, men ni förstår) allt för att försörja sin familj. Högt människovärde kan man tro? Läs och förvånas.
Jon kommer hem från jobbet och Carolina har fixat höjdarkäk: lax, potatis och sås.
Jon - Varför gör du alltid bara två laxbitar när vi ska äta, varför kan du inte göra en till så att jag får nåt annat än korvstroganoff i matlådan?
Carolina - Jag vill inte slösa någon lax på dig!
Tjolahopp! Didn't see that one comming!

Imorgon ska vi prata om myrslokens vardag, det finns en hel del godbitar för alla kunskapstörstande varelser där ute. Det vill ni INTE missa!

/ Jon


Kommentarer
Postat av: Carolina

haha o hur ofta har du korvstroganoff i matlåda??...tror faktiskt att det ligger kvar matlådor i frysen från förra gången och förr förra gången jag gjorde de till middag. Din lilla mes du får inte vara så kräsen! Haha! :P

2009-08-05 @ 23:01:15
Postat av: sara

haha..men Carro....säger du så?!hihi...



håller med o bilister....de är också väldigt duktiga på o stanna innan rondellen fast det inte kommer någon bil....suck!!!

2009-08-06 @ 11:13:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0