Same, same...but different

Då var eurovision tillbaka i år igen, som en mycket sjuk gammal vän. Man är lite glad att återse detta spektakel trots skröpligheten och alla brister. För visst är det lite som att kolla på kalle anka på julafton? Alla dessa gammla godingar som aldrig förändras blandat med nåt enstaka nytt. Man skrattar lika gott åt baloos "mitt i nyllet"  trots att överaskningsmomentet är noll, precis lika överraskad som man blir när man halvvägs in i Tjeckiens bidrag inser att dom faktiskt sjunger på ENGELSKA. Man har ju vart med förut, charmigt  modersmål? nej,nej...fantastiskt knackig brittiska.
Mössen sjunger om klänningen, Vitryss med bratfrilla sjunger taskig ballad och bulgarisk slempropp sjunger läskig falsett. Känns det igen? Säkert som Perelli hos plastikkirurgen. Och visst finns guldkornen där. årets "ståpäls-a lá-tomtenisse-borrar-hål-i-rumpan-på-gunghäst-varpå-nästa-prickar-hålet-med-limdoppad-svans" är (trummvirvel) Island!!! Nice!!! Bra!!! Mera!!! Och bottennappen a lá Tjuren ferdinand. Rumäniens bidrag - Hej, jag är en tjej med stora tuttar och lite kläder, jag kan knapt engelska, men det gör inget eftersom min låt består av engelska på åk 4 nivå. Men om jag smeker mig själv på scenen så kan ni väl rösta på mig ändå. Vi har sett det förr, det är INTE roligt men det hör tydligen till...som tjuren ferdinand. Bu!!! Dåligt!!! Mindre!
Och så har vi en ny bekantskap - humor! Jag var på väg att dö av tristess när Inga anus klev upp! INGA ANUS! Ja, jag vet att dom hette Inga anush men ändå! Armenien!!! Hejja!!! Roligt!!!
Jaja...nu ska jag se klart kalle ank...jag menar eurovision.
Carro gillar Andorra. Jag förutspår att sverige går vidare. Nu borde det vara slut eftersom Maltas fat-lady sjunger men sån tur har man inte riktigt.
Åh höll på att glömma Turkiet - Düm tak tak - titeln är INTE hämtad ur sagan om ringen tro't om ni vill. Citatet "This is the greatest song in the world" hämtat ur Düm tak tak....det stämde INTE med verkligheten

Hej hopp, luden....tå :-/
/ Jon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0