Var är Zlatan?

Han sitter på bänken. När jag påbörjar det här inlägget är det 5 minuter tills El Classico börjar. Förväntningarna är skyhöga och man har kunnat ladda med försnack i timmtal. Tråkigt att inte Zlatan startar men det kommer bli maffigt ändå. Helgen har vi spenderat i Borlänge, tanken var att jag skulle vila ut och bli frisk från en riktigt irriterande förkylning. Istället var jag så täppt i näsan att jag vaknade mitt i natten av syrebrist, tråkigt att man inte kunde sova ut när man fick chansen.

Själv har jag missat två träningar pga jobb och sjukdom men Carolina är ännu värre, vet inte hur många träningar hon missat pga lathet. Extra besviken blir jag eftersom vi (jag) lagt ut massa pengar på utrustning eftersom jag tyckte det skulle vara så kul om vi delade mitt favvointresse. Men, men var och en gör som den vill.

Vi hann med att shoppa lite julklappar i borlänge oxå. Känns skönt att kommit med på banan i julklappsracet, det är så jobbigt att göra som jag brukar: Stå på ruta ett den 23:e december. Men ha en trevlig kväll på er alla 4 läsare!


/Jon






Kian 091125

Här "äter" min lilla pajas mat....



Det började bra, (ärtorna var godast)...


Titta mamma vad duktig jag är...


jag har ju massa mat i munnen.


ohh vad stark jag är som kan lyfta hela tallriken...


Nu syns jag inte...


Titta mamma man kan ha tallriken på huvudet!!


(Kian måste bada!!)


Hahaha...det var jättekul att äta själv idag....


Men nu är ju tallriken tom (konstigt..!?)

Hehe...de e svårt att hålla sig för skratt ibland! :P



Glass i stora lass

På fikat idag fanns det glass...så jag tog en! Väl hemma var jag som vanligt buspappa åt lilla busfröet. Han var trött som han var redan när jag kom hem så han somnade som en stock vid 18 tiden. Sen hade jag lovat att hjälpa älsklingen att göra små presentpåsar som hon kunde använda till sina smycken. Nu råkade ju Carolina fråga när glassbilen kommer. Glassbilen! Mer glass åt mig! 18.30-18.45 kunde man läsa på nätet. Vi väntade och väntade...och väntade, men ingen glassbil! Vad handlar det om egentligen?!?
Jag kände inte riktigt för att bygga presentpåsar utan att ha sänkt en glassbåt. Jag blev grinig som fäään, hela kvällen blev förskjuten pga av att glassbilen inte kunde hålla tiden. Nu dök den ju iaf upp vid åttasnåret och jag gjorde en kortsiktig investering, slukade en glassbåt och blev nöjd. Sen visade det sig att jag var rätt usel på att vika presentpåsar. Därför rev jag av några låtar på guitar hero metallica istället. Jag svarade för en helgjuten insats med tanke på att jag inte lirat sen tidig istid. Sänkte en till glassbåt innan jag hamnade här, men nu lär jag röra på mig innan jag får bestående men. Har ni kollat på hells kitchen den här säsongen? Tennille eller vad hon nu heter är ju precis vad man väntar sig att möta om han hamnar i grytan när man dör. Rösten, beteendet...allt...gaaaahhhh!

natt! /jon

Tisdag 091117

Är sååå TRÖTT!! Hur ska man orka med o jobba när Kian ligger o gnäller o gnyr hela nätterna, han drömmer antagligen, eller så är det tänder på väg som gör det. Det blir inte mkt sömn! :/
Men man får väl försöka stå ut helt enkelt o vara glad att man har ett jobb för en tid framöver åtminstone. Ska iväg o prata med den ansvarige och chefen imorn så får jag se vad dem säger, tror att jag får det faktiskt :)

Fy f-n vilken kaos det hade varit igår när alla örebroare skulle envisas med o åka till mässan o vaccinera sig, även fast dem rekomenderade att barn och ungdomar skulle vaccinera sig först. Som tur var åkte vi inte dit igår, tar det onsd eller torsd. Kian får inte vaccinera sig förrens nästa vecka på sin vårdcentral, det är ju han som känns viktigast så tycker ju att dem borde ta så små barn först..men men.

Just nu är Kian på dagis. Jag har sovit en timme men orkar bara inte ta mig upp ur sängen, känner mig helt förlamad..haha. Skulle ju hinna med så mkt medans han är på dagis tänkte jag, men så blir det antagligen inte idag :P
Gjorde så mkt igår så förtjänar lite vila faktiskt ;)

Ha en bra dag!
-bye

Onsdag 091111 "Nu ska ni höra..."

Är precis hemkommen från fotbollsträningen. Jäklar duschad o klar på 20min, bra gjort!
Jon och Kian sover, dem sov redan när jag åkte till träningen :)
Det var en jäkla fjaskoträning för min del idag..bläää!! Jag ramlade och slog i armbågen hårt som satan i golvet, det gjorde ont från "cp-knölen" som jag slog i och ner i fingrarna. Men det värsta av allt är ju ändå att det var när vi skulle dribbla emellan tröjor som var utlagda på golvet, jag halkade nämligen på en sådan och for rakt ner i golvet..heh...hur klantigt är inte det då??..men så kan det gå när man heter Carolina Jermestam :/
Jag gillar inte sånna övningar eftersom jag har noll bollkänsla och bollkoll (de kanske e samma sak?)
Jävligt pinsamt tycker jag att det var iaf! Fint blåmärke på armbågen har jag också :(
Det e ju alltid nån som gör sig illa på träningarna, jag var ju inte ensam idag om man säger så. Fotboll är fasiken ingen bra sport egentligen :P
Men förra träningen var det skitkul och det gick jättebra, men det har väl för och nackdelar som all annan idrott. Det var väl för sent på dagen för mig eller nåt, hatar träningstiden på onsdagar som är kl.21:00-22:30. Lite väl sent kan jag tycka.

Man borde kanske börja dansa linedance som jag har varit sugen på rätt länge eller ta med Jon på bugg ;) Haha..vore skitkul, men det skulle bli lite svårt med barnvakt. Så där har Jon tur för han vill absolut inte börja dansa :P
Nae kostar nog för mkt för att jag ska vilja/kunna börja.

Whatever...nu till nåt mer intressant, Kian var själv på dagis kl.10-12 idag. Han hade varit lite grinig, antagligen för att dem var ute i en timme och han frös och att han var hungrig och trött!
Han hade precis käkat mat när jag kom och när vi gick hem så somnade han som en stock, han vaknade inte ens när jag drog av han overallen och alla ytterkläder. Sötisen  var väldigt trött och sov i hela 3 timmar! :)

Nu är jag väldigt trött och ska sova...

natti natti /"klumpedunsen"

 



Söndag 091108 "This weekend"

Hoj hoj...
det e sjukt vad fort helgerna springer iväg. I går var jag och Jon i Linköping eftersom jag hade en smyckevisning där, det var inte många som gjorde beställningar men många som tyckte det var jättefina smycken. Det var en del som tog visitkort, får hoppas dem hoppar in på hemsidan och gör beställningar sen. Men det var kul att få komma ut på lite äventyr iaf :)
Kian fick vara hemma med farmor under tiden.

Idag är det fars dag och Jon fick en kopp som det stod "PAPPA" på och ett par boxershorts som det stod "PAPPA ÄR COOL" på och ett par strumpor som det stod "PAPPA ÄR BÄST" på, hehe Kian är så snäll mot pappsen han :D

Jag var iväg på träningen idag, även om det tog emot väldigt mkt o jag kände verkligen inte för det. Men det var kul!
MEN sträckte mig lite i ryggen, inget vidare :/
Vi fick våra snygga Garphyttans IF träningsoveraller idag. Jag tog strl large på min eftersom dem säger att de krymper väldigt mycket..hehe, snacka om stor den är på mig nu. Men det e ju mysigt! Bättre de än att den blir för liten på en gng :D

Jag har precis knåpat ihop en presentation om Kian med lite bilder, det ska han ha med till dagis. Dem sätter upp det på väggen så att man kan läsa lite om varje barn. Och så har jag fixat en kudde med ett örngott som jag broderat in Kian på, den ska han sitta på när dem har fruktstund och ha när det är sovtajm :) 
Nu har jag bara kvar att laga nallen som han ska ha med sig....och köpa ett paket blöjor imorgonbitti så han har det också.

Såg på "Ensam mamma söker" förut..åhhh så söta dem är, blev helt tårögd när Helena valde Oskar. Jag gillar inte åldersskillnaden men dem är ju så kära o man blir ju så glad av o se dem :)
Tänkte ju se "vad hände sen?" på tv3play men det funkade inte, kanske va för många som var inne o kolla eller så är det min dator som segar och krånglar..!? :P 


Nu är det bäst att jag börjar fixa här igen...

Ha de fint!


Smyckevisningen i Linköping.


                                                                                                

Kians Presentation (Är bilder på sötnosen också men det gick inte att kopiera in dem här):    
     

 

Kian är en mysig och charmig liten kille. Han tycker om att leka med bilar, kasta/sparka boll, plaska i badet och busa med mamma och pappa. Favoritleksaken just nu är ”Scoopie” en lära-gå-traktor som Kian ofta går runt med hemma. Men snart kan Kian gå alldeles själv.

Favoritprogrammet på tv är Teletubbies.

Att åka hem till Farmor och Farfar i Borlänge är också kul och uppskattas mycket av både Kian och Farmor och Farfar.

 

Kian är busig, en gång när mamma och Kian var ensamma hemma smög Kian iväg när mamma inte var uppmärksam. När det blev lite för tyst hemma blev mamma misstänksam, för när Kian är tyst brukar det betyda att han har hyss för sig. Mamma gick för att undersöka saken och mycket riktigt, rackarungen hade smitit in i köket och öppnat skafferiet. Där satt han nöjd och glad med en halv blockchoklad i ena handen och resten i och runt munnen. Men Kian är generös, när han insåg att han blivit ertappad så sträckte han fram chokladen för att bjuda mamma på godsaken.

 

Kian är för det allra mesta en go och glad kille som är snäll och kärleksfull ♥






Tisdag 091103 "Inte min dag idag"

Jag har tänkt blogga flera dagar i rad nu, men har inte riktigt hunnit med de :P

Nu har Kians inskolning på dagis börjat, han tycker det är jättekul. Han bryr sig inte ett dugg om mamma så jag tror inte att det kommer bli något problem att ha han där själv sen :)
Idag fick han vara med på fruktstunden och det var nog Kian glad över eftersom han är ett litet matvrak..hehe, han vräkte i sig sin banan innan alla andra ätit klart så då fick han en bit päron och när det var slut försökte han roffa åt sig ett äpple som flickan brevid satt och åt...hahaha!! Han är bra söt o go den där lilla tjockisen ;D

Men får se om vi kommer iväg till dagis imorn. Kian har hostat, nysit och snorat hela dagen idag. Stackarn!! Men det är väl sånt som hör till när man börjar dagis. Så länge det inte är svininfluensan så är ju det bra :P

Idag när jag stog och gjorde mat så kom kian smygandes och började pilla på den där lampan som sitter på spisen (som visar när ugnen är varm) och helt plötsligt börjar det smattra och komma stötar och eldflammor från den där lampan..LIVSFARLIGT! Jag drog bort Kian fort som f-n så att han inte skulle få ström i sig.
Hela spisen dog efter det..heh skitbra tänkte jag som var mitt uppe i matlagningen, potatisen och såsen stog på spisen och laxen skulle in i ugnen. Men när jag hade bytt proppar så fungerade spisen igen. Men sen märkte jag att kylskåpet också hade lagt av, så jag fick packa på Kian overallen och gå ut till proppskåpet som sitter utomhus. Det hade blivit kortslutning så det var bara att byta proppen. Men jag fick minsann kämpa med den där matlagningen.
Lite jobbigt att Kian var så otacksam så att han gjorde urk-ljud och spottade ut maten på en gång bara..heh. Tycker att det är så bra/skönt att han kan äta samma mat som oss nu, men men bättre lycka imorn då kanske!? :)

Nu ska jag kolla klart på plastikkirurgerna och sedan måste jag grejja med smyckena, inte länge kvar till lördag nu :)

Ha det fint!
-bye




RSS 2.0