Var är Zlatan?

Han sitter på bänken. När jag påbörjar det här inlägget är det 5 minuter tills El Classico börjar. Förväntningarna är skyhöga och man har kunnat ladda med försnack i timmtal. Tråkigt att inte Zlatan startar men det kommer bli maffigt ändå. Helgen har vi spenderat i Borlänge, tanken var att jag skulle vila ut och bli frisk från en riktigt irriterande förkylning. Istället var jag så täppt i näsan att jag vaknade mitt i natten av syrebrist, tråkigt att man inte kunde sova ut när man fick chansen.

Själv har jag missat två träningar pga jobb och sjukdom men Carolina är ännu värre, vet inte hur många träningar hon missat pga lathet. Extra besviken blir jag eftersom vi (jag) lagt ut massa pengar på utrustning eftersom jag tyckte det skulle vara så kul om vi delade mitt favvointresse. Men, men var och en gör som den vill.

Vi hann med att shoppa lite julklappar i borlänge oxå. Känns skönt att kommit med på banan i julklappsracet, det är så jobbigt att göra som jag brukar: Stå på ruta ett den 23:e december. Men ha en trevlig kväll på er alla 4 läsare!


/Jon






Kommentarer
Postat av: sara

Är eran lillkille alltid glad? =D Ser så ut på alla kort=)

2009-11-30 @ 13:42:15
URL: http://kilstadius.blogg.se/
Postat av: sara

ja visst blir det mysigt med julgrejjorna=)

Markus mår bättre i dag. Men han var seg hela lördag och söndag=S

Jag själv var väl inte heller så pigg i lördags igentligen. Det tog på krafterna att åka till ullared=P haha. Ja om det blir fler gånger så blir det bil dit. och stughyrning!



Kram

2009-11-30 @ 15:35:03
URL: http://kilstadius

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0