Working five to five

Det är inte så att det har saknats material att skriva om. Tvärtom, det har kryllat av lustiga anekdoter som passat utmärkt i skrift. Nu har jag tyvärr haft fullt upp med att jobba eftersom det är läskigt bråda tider på färg och form. ALLA vill ha en älgljusstake eller en ljuskrona av enrst kirschtenegger-design. Nine to five? Näh...skulle inte räcka. Det får bli five to five så länge. Men det funkar för mig, jag stortrivs med ansvaret och uppskattningen.

Och Kian håller ju mamma Carolina sällskap hemma. Håller låda gör han ju också den lilla rackarungen, enda gången han är tyst är när han försöker (eller lyckas) smyga iväg för att göra bus. Men han är ju så go' så man kan ju inte bli arg på honom.

Trots att man blir lite trött av att jobba hårt och länge så slår det inte min favorit-lokförare Johan. Helgen var tänkt att gå i Xboxens tecken, med uppesittarkväll både fredag och lördag eftersom Halo: ODST(Orbital Drop Shock Trooper) släpptes i veckan. Fredagkvällen flöt på som den skulle för att avslutas tidig lördag runt 03.30. Lördagen slutade med att Mr.Fredriksson, som uttryckt att han har en enorm sömnskuld, tvärdog i soffan klockan halv tio. Med kontrollen i hand, mitt under pågående spel. Jag lämnade honom åt sitt öde och tittade till damerna som hade fotostudie med Carolinas smycken i centrum - inget som intresserade mig en lördagkväll. Plötsligt hör jag skottsalvor från tv-spelet! Hade Johan vaknat? Nej...människan sitter och skjuter i sömnen - käre vän, sov mer under veckorna!

Stort grattis till Mackan som fyllde 25 igår!
-Vart är min inbjudan till kalaset?
-Det blir om fem år, fylla 25, vad är det att fira egentligen. (sann optimist den gode Hermansson)
-Fira och fira! Det är väl åtminstone en bra anledning att drick sprit med sina vänner?

Natti, natti!

Söndag 090927 "Fotboll"

*Phuu*...har varit på min första fotbollsträning idag, jäklar vilken träningsverk jag kommer ha imorn :P
Känns himla bra att komma igång o röra på sig igen, mår så mycket bättre då.
Nu var ju jag rätt så sämst på planen men det var lite kul iaf :) Synd bara att det har börjat spela inomhus nu, tycker det är roligare utomhus. Vi spelade 5min matcher och det laget som förlorade fick göra 20 sit ups & 20 armhävningar och jag var med i det laget som förlorade varje gång..haha, undra hur det kom sig!? ;D
Extra träning, det är ju alltid bra..heh.
I slutet sköt vi 3 straffar var på målvakten och jag satte min sista straff..woohoo!..hahaha.
Nerå jag kan också bli bra, men det är en lång väg dit! :D

Nu tror jag att Kian har somnat, ska gå upp och grejja lite med mitt :)


Ha det fint!





♥ MAMMAS ÄLSKLING, VÄRLDENS GOASTE!! ♥

Torsdag 090924 "Envis unge!"

Herregud vad Kian är dryg just nu, han vägrar sova middag idag. Han brukar vanligtvis sova vid 12 tiden. Men idag totalvägrar han, han sitter just nu o storbölar i sängen och skriker "mamma,mamma!"
Han är ju trött men fattar det inte själv! :P


Lördag 090919 "Ang. förra inlägget"

Nej det var inte så snällt att skriva så om Garphyttans damlag, kunde ha räckt med att jag skrivit att jag själv är väldigt väldigt otränad och har inte rört på mig på typ 2år....
är lite nervös för att jag inte kommer orka nånting så intalar mig ju gärna att ingen av det andra i laget är så värst vältränade (det var mest ironi) dem flesta är nog mycket mer vältränade än vad jag är!!..tyvärr!! :P
Dessutom är nog alla bättre på o spela fotboll än mig, jag har inte spelat mycket fotboll i mina dar!

Det är dels för o få lite vänner här i Garphyttan som jag tänkte börja eftersom jag inte känner någon här.

Mvh /Carolina



Fredag 090918 "Aj aj!!"

Kian står och kladdar o slår på tv:n, det är fettfläckar från hans händer längs med hela kanten. Säger jag "Aj aj!!" så skrattar han och säger detsamma "Aj aj" och skrattar ännu mer...hehe, skitunge! :D
Jag är genomförkyld, började få ont i halsen i onsdags kväll men det gick över och nu hostar, nyser och snorar jag hela tiden istället..usch usch! :(
Det e så himla typiskt,vi var och kikade på Garphyttans damlag i fotboll i onsdags och dem såg ju inte så vältränade ut någon av dem, hehe..så det ska jag nog klara av. Blev riktigt sugen på o börja, får hoppas att jag mår bättre på onsdag så jag kan vara med på träningen då.

Skönt att det är fredag idag, då kommer Jon hem tidigt :)

Igår var jag och Kian till BVC, han följer kurvorna så fint så. Han väger 11,53kg och är 76cm lång. Nästa gång ska han få spruta, den 2/11..uschh jag vill inte! :( Jobbigare nu när han är äldre juh. Synd att inte Jon också kan vara med då. Men vi ska nog klara av det jag och Kian.

Nu satt han och smaskade på kartongen till nässprayen, herregud..varför?? Det räcker med att man kollar bort 2 sekunder så har han hittat på nåt tok :P


Nu vill han ha uppmärksamhet här så det är bäst att jag slutar skriva :)

Trevlig helg!
-bye!




Uppdat..

jag mår inge vidare, har varit mest sängliggandes hela dagen sen Jon kom hem från jobbet. Har proppat i mig massa tomat&lökpaj, grapefrukt, kiwi, vindruvor och Echinagarddroppar...allt för o bli frisk!! 
Vill inte vara sjuk!!!  :(


Ahoah krigare!

Idag har det vart krig i Kilsbergen! 25 tappra soldater intog batalj paintballs eminenta bana för en rejäl uppgörelse. Jag och Johan bildade ett ruggigt stridspar i det röda laget som plöjde mossa med det gula lagets ansikten, that's right folks: det sparkades en hel del rumpa i mina hemtrakter. I det andra spelet stod jag för en av mina bästa målar insatser någonsin. En tvåmanna attack mot radarstationen utmynnade i att jag sköt ut tre gulingar inom loppet av 20 sekunder. Så förvånade dom lär ha blivit...och så insnöad ni som läser detta tycker att jag är. 25 år och leker krig - vuxenpoäng? 0. Men det skiter jag i för det är kul!

När jag ändå är inne på krig och barnsligheter så har jag sett trailern för nya "Halo3 ODST" ca 20ggr nu. Jag skulle lägga in en länk men jag vet inte hur man gör så ni får söka på "we are ODST" i tuben så löser det sig ändå. Lägg därtill att jag såg District 9 för ett tag sen så kanske ni kan hitta lite förståelse för att min hjärna galopperar iväg till fantasilandet där ailiens invaderar jorden och man får chansen att slå tillbaka.
Hmm, trött är jag, det som finns i mitt huvud hittar inte riktigt ut i tangenterna i rätt form. Det där sista med ailiens förstår jag knappt själv.

Lilla Kian är så stor, världens goaste unge är han. Men han har lagt sig till med en jobbig favoritsysselsättning: Att slå på och rycka i pappas dyra fin-TV. Hela nedre delen av TV:n är full av fettiga fingeravtryck. Sägar man till honom att sluta så börjar han skälla på en. Nedrans busfrö! Tur att han är så go, annars hade jag stoppat honom upp-och-ner i soptunnan.

Vilket dåligt inlägg, varken finess eller humor, bara virrig smörja.
Nåja, trösta er med att ni har blivit uppdaterade.

Trötta hälsningar! Jon

And you must be the monopoly man!

154 miljoner svenska pengar! Så mycket var drömvinsten uppe i, en svindlande summa. Drömmare som man är så kunde man förståss inte låta bli att peta in ett par kronor i potten trots att vinstchansen är lika betydande som en fjärt i rymden. Nåja, if you're not in...you can't win. Det blev inga miljoner, inga tusenlappar heller för den delen. Vad blev det då? kanske ni undrar. Det blev ingenting.

I kvällens omgång av monopol i kumlaby blev det däremot storslam, homerun och succé på samma gång. Efter ett nästintil strategiskt fulländat parti satt jag tillslut som ägare till allt av betydelse med massa cash. Om livet vore mer som monopol skulle jag vara svinigt rik, jag vinner ju jämt. Tillfälligheter? kanske det. Hursomhelst hade vi det väldigt trevligt, i synnerhet jag och Johan som fick i oss gin, vodka whiskey och citronfanta. Citronfanta är världens bästa dryck och jag kommer att gråta floder när den försvinner igen. Jag funderar på att investera i en pall strax innan dom slutar säljas.

Några som inte tycktes ha det lika trevligt var hästarna (Marieberg IK) som slarvade bort guldläget att gå upp i div 5. Förlust mot bananer i pyjamas innebär att vi inte längre har saken i egna händer. Man kan tydligen inte lämna dom en sekund utan att det går åt fanders.

Carolina är rolig, hon är rädd för älgar. På grund av alkoholintag var jag oförmögen att framföra bilen hem från Johan och Linda varpå Carolina säger: Jag gillar inte att köra bil i mörkret, jag är rädd att älgarna ska springa ut på vägen.
Hon är alltså inte rädd för att en älg ska hamna framför bilen. Hon är rädd för att dom ondsinta älgarna ska utföra en gemensam självmordsattack på våran bil. Kul när man druckit sprit, kanske inte lika kul imorgon. Jag kan berätta vad jag tycker sen.

Go natt! / jon


Onsdag 090909

Johan och Maja var här o kollade fotbollen tillsammans med oss ikväll, trevligt med sällskap. Sverige-Malta, det var rätt tråkig match. Men vi vann iaf pga deras självmål..bra gjort ;)
Nu har vi ju iaf chansen att vinna gruppen och gå vidare till VM...hehe.


Jag måste komma igång o träna på tal om det, var ju ca två år sen sist. Jag orkar ingenting nu för tiden, blir ju andfådd av o bara gå fem meter typ eller av o bara tänka tanken...
men nu ska jag kanske börja spela fotboll tänkte jag, ska iväg o kika på damlaget här i Garphyttan på Söndag när dem har träning o se vad det är för typer där. Dem hade nämligen en lapp uppe på anslagstavlan vid konsum och det stod att man inte behövde ha rört en boll innan, så det passar ju mig bra..hihi. Det är dags att börja röra på fläsket nu!

Jaha vad har hänt?...jo just de!..våran tvättmaskin har gått sönder, vi köpte den för 1år och 9dagar sen och tro det eller ej men det var bara garanti i 1år och inte en dag längre. Typiskt! :P

Den här veckan har varit väldigt lugn, jag har inte gjort så mycket men ska ta o fixa o grejja med diverse i helgen tänkte jag. Det hinns inte med så mycket när man har en envis och busig liten kille att ta hand om på dagarna.

Våran lilla älsklings-skrutt kom in på dagiset här i Garphyttan förresten, åhhh mammas lilla pojke ska börja dagis!..han kommer nog tycka det är kul. Fast jag vet inte hur jag ska klara att lämna han där :/

Nu ska jag försöka sova lite. Hoppas inte att busungen vaknar flera gånger inatt igen bara!


Mammas lilla charmknutte! ♥






PS. Trafiklysen kan inte tänka!!

...de du...haha...










RSS 2.0