Bada,bada,bada.....

I förmiddags tog jag med mig Kian till Hagabadet. Kian tyckte det var jättekul! Han plaskade, hoppade och lekte ända tills det var dax att åka hem och laga mat. Vi badade ca 1h 15min och till och med jag var helt slut efter det.
Det var riktigt skönt i vattnet eftersom dem har det uppvärmt till 34 grader på Torsdagar, så det var mkt bebisar/barn där och badade.
Kian somnade gott efter maten, jag råkade också somna till en liten stund. Sedan har jag städat, tvättat, plockat o donat resten av dagen :P

Imorn är det jobb för min del och likaså på Lördag, har inte alls någon lust med det. Det blir extra jobbigt att masa sig iväg till jobbet när man inte har så mkt tider, man kommer lixom aldrig in i det då :P

Jon har skaffat ett nytt x-boxspel nu igen, så då vet man vart man har han nånstans..heh.

Jag beställde btw gardiner från Jotex till vardagsrummet för ett par dagar sedan. Vi har inte haft gardiner där sedan vi tapetsera om (i slutet av sommaren), men jag har hellre utan gardiner än med gardiner som inte alls passar in. Nu var det inte leverans förrens den 25Nov på gardinerna jag beställde så vi får vara utan ett tag till. Hoppas att det blir bra när dem väl kommer bara :)

Nae ska jag sova...


Ha de fint!




Och bilen går bra?

Jag har ju tagit över min mormors avlagda bil, en riktig superbil. Superbil?!? -funderar du då, det är ju världens skruttigaste gamla golf. Ja, den är superful, superlångsam och superrostig -superbil! Dessutom är den superbensinsnål och tar mig fram och tillbaka till jobbet vilket är det som räknas i min värld. Och så var det med det.
Det finns två små problem med bilen, ingen big deal egentligen. Har du en fläkt som bara blåser kalluft? Enkelt, stäng av den. Har du en fläkt du inte kan stänga av? Lugnt, ställ in en lagom temperatur och vrid bort den. Dom två problemen kombinerat slutar med en svinkall bil. Fryser man i bilen när man sitter på ett fårskinn, med halsduk, mössa och filt i september så ligger man risigt till i december. Men det löser sig.

Kian är galen i pappa nu för tiden, eller galen i att spela fotboll med pappa ska jag säga. Carolina ringde och berättade att Kian hade saknat pappa så jag förberdde mig på ett varmt välkomnande efter jobbet. Jag fick ett smile och ett "Hej pappa" följt av ett "fupboll" och en allvarlig min som betydde något i stil med "du kommer med mig och spelar fotboll och det med en gång". Sagt blev gjort och det var inget "mammande" förutom när Carolina tvingades agera publik. Jag frågade om jag kunde få en liten puss och fick svaret "Neeeej, ja pela fupboll". Pappa var kung ända tills mamma bestämde sig för att ta en promenad, då var pappa inte värd ett skrutt. Kian hann med att säga mamma ca 200 ggr på en halvtimme och världen höll på att gå under, tills mamma kom hem och det plötsligt blev oviktigt vad mamma höll hus eller gjorde.

Trots våra heliga löften om bättring vad det gäller onyttigheter hade Carolina bakat kakor idag. Inte nog med det, hon tvingade i mig 5-6 stycken under knivhot. Jag ser inget annat val än att offra dom på F&Fs fikabord imorgon. Från och med nu lovar jag att vara nyttig, all support mottas tacksamt!

godnatt /Jon

Mamma, fettis!

Mariebergs IK är klart för div5 efter 2-0 mot Rynninge IK 2. Efter 90 minuter ångestfotboll vann MIK tillslut rättvist och det kändes väldigt fint, trots att jag missade ett JÄTTELÄGE. Drog en back, drog målvakten, kom ur vinkel och målvakten hann tillbaka och hindrade mig från att lägga bollen i öppet mål. Men en kväll som denna gör det ingenting.

I helgen var vi på hotell Aprilvägen 7 i Borlänge. Vi blev serverade god mat och rejäla frukostar. Jag och Carolina njöt av två härliga sovmornar medans Kian lekte med farmor och farfar. Och när det drog ihop sig till lördagskväll dök den upp - The one and only - EL TACO!!! Alla ingridienser för en lyckad helgmed andra ord. Jag säger som Kian: Tack så mycket, tack så mycket, hej då!

Kian är så lätt att ha att göra med. Han får beröm jämt för att han är så glad och possitiv, det måste han ha fått av mig. Rolig är han också, men mamma fettis betyder inte att mamma har blivit rund och god utan att Kian vill ha en festis. Ändå riktigt kul.

/ Jon

Inte skriva?

När vi inte skrivit nånting på flera dagar så var det helt plötsligt 17 st som var inne och kollade. Jag tolkar det som att folk blir nöjda av att vi INTE skriver! Det hade ju vart bättre om ni hade följt mina ord. Nu när valet har sjunkit in lite blev jag sugen på att starta ett eget parti - ett sunt förnuft parti. Då hade det vart najs med 17 anhängare som kunde sprida budskapet. Partiet skulle helt enkelt rösta med det sunda förnuftet. Mitt sunda förnuft ;)

Idol rullar vidare i ögonvrån och jag skulle så gärna vilja vara med. Det är synd att man måste kunna sjunga, det är inte som med det mesta att man kan borra ner huvudet och kötta.

Carolinas barnuppfostran har börjat vända sig emot henne. Kian har fått göra lite som han vill för mamma och det har han uppskattat. Mamma är snäll och därför älskar man mamma. Men nu har han börjat kräva att få som han vill, och det drabbar bara mamma. Säger mamma ifrån så skäller han tillbaka som världens gulligaste arga lilla hund, eller så lägger han sig och tjuter. Så nu ska mamma bli sträng och jag vill verkligen se hur det går.

Fotboll igår och ÖSK seger,najs. Men veckans stormatch är förståss MIK-Rynninge 2 på söndag, vid seger går MIK upp i 5:an, det vore nåt det!

Veckans sämsta: Gillrade en fälla för mig själv med trucken och pallen, backande snubblade jag över pallen och slog i röven á la skridskovurpa, stukade tummen och skrapade armbågen. Men jag var snabbt på benen så det gick obemärkt förbi.

Har ingen bra bloggkänsla idag så jag slutar där. Rösta på SFP (Sunt Förnuft Partiet)

Gonatt! /Jon

Onsdag

Idag var Kian på dagis 9-14 så jag passade på att vila, ta en promenad och laga mat innan jag hämtade han igen. Han hade ramlat ner från en bänk och slagit huvudet i golvet så han kunde nog få en bula i huvudet fick jag veta :/ Stackars lillfisen!!

Runt kl.15 lämnade jag Kian hemma hos kusin Jonna m.familj och sedan for jag till Marieberg. Skulle bara kolla efter ett par byxor lite snabbt, men när jag hade varit inne i tre affärer och inte hittade några så gav jag upp. Helt plötsligt satt jag på en nagelsalong och fick fina Gelénaglar istället..inte illa! ;)
Så min "snabbvisit" på Marieberg tog ca 2 1/2 h och jag fick med mig två tröjor hem....det blir inte alltid som man har tänkt sig! Men är rätt nöjd ändå :P

Det hade gått bra att ta hand om Kian. Fast han tog Jonnas napp hela tiden och stoppade den i sin egen munn!..det har han aldrig gjort förut, alltså stoppat nappen i sin egen munn. Det e ju inte läge att han börjar tycka om nappar nu! Och så hade han börjat blöda näsblod helt plötsligt :/
Annars hoppas jag att det gick bra och att han inte var allt för jobbig!...TACK FÖR HJÄLPEN BTW! :)

Jon och Nicklas var iväg på ÖSK-matchen, jag såg inte mycket av den på tvn eftersom Kian aldrig kan sova när jag är hemma. Men det hade ju gått bra 3-1 tror jag att det blev i slutänden.

Nu ska jag kolla Idol som jag missade förut :)

Natti natti

sämsta-lista

Hej på er!

Eftersom det händer skruttiga saker både lokalt och nationellt tänkte jag dra en topp fem på saker jag INTE gillar just nu:

5 - Mellanslagstangenten på den här datorn. Kian passade på att "laga" datorn i ett obevakat ögonblick och sedan dess måste man hammra ordentligt för att inte ordennskaflytaihop.

4 - "Dykar Dick"s våtdräkt i barnkanalens "Ubbe och Tess" slår osmaklighetsrekord. Dräkten sitter åt så att även ett falköga som jag lurades att tro att det var en kroppsmålning. Långt ifrån barntillåtet när han vänder sig om och visar skåran.

3 - Alliansen vinner valet när folk inte kan se längre än till sina egna plånböcker. Girigheten breder ut sig, man vill ha billig städhjälp istället för värdig äldreomsorg. Det sparkas på dom som ligger för att Svenne-banan ska få en extra tusenlapp i plånboken. Folk roffar åt sig smulorna medans eliten kalasar på kakan. Grattis Sverige, kanske förtjänar vi SD.

2 - Halo Reach-kampanjen kom i skymundan av valkampanjerna och jag missade premiären med en dag - Klantarsle

1 - Carolina envisasades med att äta äcklig makrill på knäckemacka - Hon får INGEN puss ikväll!



Men det kunde vart värre.

Mariebergs IK är en seger ifrån div5, räkna med drag på MIK arena på söndag. Det är snart lön och jag har fortfarande lite slantar kvar. Jag har tak över huvudet, en säng att sova i, jag kan äta mig mätt och min familj är frisk och glad.

2014 gör vi ett nytt ryck vid valurnorna.

nattinatti! / Jon

Äntligen!!!....

har vi en bärbar dator som fungerar igen. Den har varit på reperation hos brorsan ett tag :)

Idag var Kian en sväng hos Jonna och Nicklas och lekte lite på förmiddagen. Både Jonna och Kian var väldigt trötta när det var dags att sova middag..hihi.

På eftermiddagen var vi ute i lekparken så att Kian fick leka med Johan och Jesper.
När Jon kom hem passade jag på att gå ut o gå en sväng, hade tur som träffade på Maja och Julia för då fick jag sällskap också :)
När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sedan åkte Jon på fotbollsträning.
Heh..Jon snubblade över stackars lilla Kian som ramlade och slog sig i huvudet. Så nu fick han se på bilar för att vi tyckte så synd om han. Det var ingen snygg tackling Jon gjorde på min lilla snutteplutt ♥ En stor bula i pannan kommer han att få.

Sen ska vi se på någon film när Jon kommer hem och Kian sover, fick låna massa filmer av Nicklas idag.

Ha de fint!
-bye

Fredag

Usch mår inge vidare idag, är förkyld och helt slut! :/

Jag ska lägga mig o vila lite nu så jag orkar jobba mina tre timmar ikväll, just nu känns det bra att det inte är längre än så jag ska jobba faktiskt..hehe.


Igår kände jag att jag ville komma hemmifrån en liten sväng eftersom vi var hemma hela onsdagen :) 
Så jag tog med mig Kian och åkte till Lager 157, jag hade aldrig varit där förut och var nyfiken på stället. Men det skulle jag aldrig ha gjort! Kian blev grinig så fort vi kom in i affären och han skulle minsann gå själv!
Han började springa och gömma sig bakom kläderna så jag fick springa o leta efter honom hela tiden (det var kul till en början!) Han gallskrek och totalvägrade sitta i vagnen, så jag fick ju springa och jaga honom mest hela tiden och sedan när jag vände bort blicken typ 1sek så har han haft ner ALLA mössor som hängde på en ställning  så det var bara för mig att hänga upp alla mössor igen. Och samtidigt som jag håller på med det så satte sig Kian på en klädställning och ramlar bakåt och slog i huvudet...då hade jag fått nog!! Betalade det jag hade och åkte hem!!
Heeelt slut var jag efter det kan jag säga!!


Nae, natti natti nu ska jag sussa en liten stund....

Här du får extra!.....

....BILLIGA HALSBAND http://www.carolinadesign4u.com/Halsband.html
OCH FOTLÄNKAR http://www.carolinadesign4u.com/Fotl-nkar----nglar.html



                         

Bitter?..jag?...näää!!?

Nu får det bli ett snabbt inlägg. Har bestämt mig för o lägga mig senast kl.22 idag :P

Vet ju inte vad jag ska skriva så det blir svårt..hehe....
vi är iaf förkylda och eländiga hela bunten, eller mest jag och Jon. Kian mår bättre nu :)

Sämsta jobbtiderna har jag fått den här veckan. Jobbade idag 16-19 och sen jobbar jag fred:16.30-19.30, lörd:11.30-21.15, sönd:12.30-21.15....INTE speciellt roliga jobbtider!!! Åka totalt 5mil för o jobba 3 timmar känns sådär och på helgerna sitter man själv i kassan det två sista timmarna, gissa om tiden går låååångsamt!! Men men, jag har ju bara jobbat där i en sisådär 4år, varför skulle inte jag få de sämsta möjliga tiderna för..!?? Jag é inte bitter, inte ett dugg!! :P

Usch vilken närking jag é som bara gnäller!

nu ska jag försöka sova lite....

Ha det bra!!

News!



   

                     ÖRHÄNGEN

       


Carolinadesign4u.com









Suget är tillbaka....

Ja det kommer och går det där med smyckestillverkningen. Nu har jag suttit och arbetat ihop lite armband den lilla tid jag haft över för mig själv.
Gå gärna in och kika på hemsidan: www.carolinadesign4u.com

Ha en bra dag!


                 

RSS 2.0