El Taco kommer till mig!

Inget inlägg på ett tag, förklaring bifogas längre ner. Vi hoppar på det viktigaste på en gång: Det blir El Taco imorgon! Jag blev så glad att jag kom på en sång, den går ungefär så här: El Taco kommer till mig, El Taco kommer till dig, kommer till mig, dig, mig, dig, kommer till mig.
Det finns ingen copyright eller nåt på den så det är fritt att använda den som det passar, valfri melodi.
Just ja, mamma och pappa kommer imorgon också.

Jag har gått igenom det här förut, men för nytillkomna läsare tar jag det igen. El Taco är som första dagen på semestern, som en isglass i Sahara eller som sömn för småbarnsföräldrar. Lägg ihop det och baka ner det i en pizza så har du en El Taco!
Om pizzor är som OS-medaljer så är El Taco guldet i herrarnas Ishockeyturnering.

Kian har som sagt vart sjuk och han tvingade upp mig mitt i natten för att kolla på film, då var det förståss inget snack om vem som ansvarde för vilket barn. Sömnbristen och alla Kianbaciller gjorde mig helt slut men jag kämpade på. Kian blev bättre och jag var på god väg att få sova mer än tre timmar i sträck, då blev jag helt plötsligt ansvarig för mini som för första gången INTE ville sova. Då packade mitt imunförsvar ihop och jag blev "dödsjuk" och sängliggande. Efter att ha missat påskmiddagen hos Carolinas föräldrar blev jag bättre men jag har fortfarande en bra bit kvar till att känna mig helt frisk. Jag har knapt haft krafter nog för att dra mitt strå till stacken här hemma, dom få krafter som nån gång blivit över har helt enkelt inte räckt till att blogga.

Carolina har fyllt år, 27 bast har hon blivit gamla tanten. Hade jag inte älskat henne så mycket som jag gör så hade det vart läge att byta in henne mot en yngre årsmodell. Med feber yrade jag runt, svettig som en gris på ICA i jakt på någon liten födelsedagspresent, egentligen hade hon fått den i förskott men jag ville iaf ha något paket som Kian kunde ge. Tänkte mig ett sällskapsspel men det enda dom hade var yatzy, plockepinn och Helo Kitty-memmory och det kändes ju inte helt hundra. Det blev lite choklad istället. Firandet blev ingen dundersuccé men det är ju tanken som räknas och Kian trivdes med ballongerna iaf.

Efter allt påskgodis beslutade vi oss för att börja vårt nya liv. Igår tummade vi på att inte äta godis och att det skulle bli straff för den som bröt överenskommelsen. Trots att Carolina var den drivande bakom dealen så hindrade inte det henne från att försöka bryta den redan idag när vi fick ett påskägg från mitt jobb. Det fanns tydligen en klausul inskriven om att avtalet inte gällde godis som man fått eftersom det var otacksamt att inte äta det. Detta var specielt viktigt eftersom påskägget innehöll plopp, snacka om att ha viljekraft som kan rubba berg.....not.

Ska försöka hålla er uppdaterade men lovar inget, tid är en bristvara.

ciao!

/Jon


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0