Lördagsmys

För första gången i familjen Fredborg/Jermestams historia har vi haft uppstyrd myskväll. Carolina och Kian åkte till hemmakväll för att välja varsin film. Eftersom Kian envisades med att försöka välja landet för länge sedan som vi redan sett hundra gånger så förlorade han sin rösträtt, han blev tilldelad "Horton" medans Carolina tog den senaste med Jennifer Aniston och Adam Sandler.

Vi styrde saft och cola, godis och poppcorn innan vi samlades i soffan allihopa för första gången utan att någon bläddrade med sin iphone eller laptop. Kian tyckte att det var toppen med lördagsmys, iaf så länge det fanns tillgång till godis. När han inte längre fick mula in godisremmar så att kinderna stod som uppblåsta ballonger så tröttnade han, tacksam unge det där. Efter den sedvanliga litern mjölk så somnade han.
Jag och Carolina såg våran film som var överraskande bra men lite för lång. När eftertexterna började rulla tog det ungefär två sekunder innan Carolina satt och bläddrade i sin telefon och ungefär där slutade familjens lördagsmys.

Den stora nyheten är förståss att ANJ 341 är återfunnen! Farbror blå lokaliserade superbilen till västhaga där den troligtvis stått sen ca 20 minuter efter att den blivit snodd. Tjuvkopplad, med trasig växelspak och bagalucka men i övrigt som det verkar i prima skick. Förhoppningsvis blir det inte alltför dyrt att åtgärda, vi behöver en bil till.

Jag har förlorat min motståndskraft mot alkohol. Både under torsdagens middag med jobbet (som jag efter viss tvekan närvarade vid trots att arbetskamrater smärtsamt påminner om semestern slut) och fredagens besök hos familjen Fredrikson/Mansikka dracks det öl. Båda gångerna kände jag av ruset efter två bärs, det bådar inte gott inför framtiden.

Sist men inte minst resultatet av dagens potträning:
Kiss i pottan: 3
Kiss på mattan: 1
Det tar sig....


Ciao!

/Jon

Kommentarer
Postat av: Lilian

:)

2011-07-03 @ 16:41:24
URL: http://konstigalilian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0