Jag är inte bitter...faktiskt.

När jag läser mina inlägg sedan en tid tillbaka märker jag hur tonen hårdnat. Inläggen har inte varit lika hjärtliga, jag har verkat irriterad och saknat glimten i ögat. Det är egentligen lite underligt med tanke på att jag känner mig rätt harmonisk i övrigt. Problemet är att när jag väl stör mig på någonting så hänger det kvar tills jag får gnälla av mig. Jag ska försöka blanda positivt och negativt lite bättre så att jag slipper döpa om bloggen till griniga gamla gubb-bloggen.

Då borde jag förståss börja det här inlägget med solsken och hallonglass..men det går inte. Inte en dag som denna. Klockan 06.07 imorse trampade jag nämligen igenom min högra turstrumpa och det blev ett stoooort hål vid hälen. Magin är bruten! Vad ska man tro på nu? Gud? Slumpen?
Dom fantastiska strumporna med en blixt på har följt mig genom hockeymatcher, postkodmiljonären, viktiga ÖSK-matcher. Så länge man bara vänt sig till strumpornas magiska kraft när man verkligen behövt så har dom ALDRIG svikit, nu är det slut på det! Jag tycker verkligen att det är på sin plats med en tyst minut....

....

....

Jag var så uppe i varv igår att jag glömde att rapportera in mina vuxenpoäng som jag samlade på mig i tisdags. Jag var på föräldramöte om vad jag förväntar mig att Kian ska lära sig i förskolan. Tunga grejjer! Först var det information och sedan fick man presentera sig eftersom det var många nya föräldrar, jag kände mig ny trots att Kian är veteran på avdelningen, det är ju för det mesta Carolina som lämnar och hämtar. Presentationen gick bra för mig...men inte för alla. En kvinna började med att presentera sig som mamma till någon unge, nästa person hängde på: Hej, jag heter Peter och jag är Ljuvas mamma...ehh...pappa, jag är Ljuvas pappa. Succé för Peter, men till hans försvar ska sägas att han såg trött ut.
Sedan var det gruppdiskussioner som började med ytterligare en omgång presentationer och handskakningar. Min vana trogen fokuserade jag så hårt på att presentera mig som Jon så att jag helt missade vad mina bordskamrater hette. Nåja, huvudsaken var att jag inte presenterade mig som Gunnar av misstag. Jag blev förvånad över hur mycket smart jag fick ur mig under diskussionen, jag har med stor sannolikhet fyllt kvoten för den här månaden. Tyvärr var jag tvungen att lämna...ehh..Sixtens mamma och pappa, Maltes mamma och ehh...någons mamma (att det ska vara så svårt med namn, alzheimers var det här!) tidigare för att träna fotboll.
Samanlagt blev det iaf 15 vuxenpoäng för mig och det tackar jag för.

Tidsfristen ökade med en hel dag när det gäller gravidfotot vilket taksamt tas emot av sidfläskskungen. Trots att min minskning av matintag gjort underverk för mina mentala magrutor så är jag fortfarande inte i en form som jag vill dokumentera för framtiden. Men det får bli som det blir.

XBOX nästa!

Ciao! /Jon

Kommentarer
Postat av: Lollo

Er blogg får mig att skratta högt, underbart!



sv: Kryddburkarna har jag köpt på Gekås för ett tag sedan. 5.95kr för 2-pack :)



KRAM

2011-03-12 @ 23:01:03
URL: http://lilalollo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0