Trötter

Nu har Carolina kommit fram till att vi ska ta ett gravidkort tillsammans. Jag vet att jag skrivit det här förut men jag tycker att det är aningen olämpligt. De är inte bara Carolinas mage som ska vara med på kort, jag ska tydligen inte heller ha någon tröja. Egentligen hade jag inte tänkt ställa upp på några halvnakenbilder förens tidigast beach 2014 men jag får göra ett undantag. Problemet är att jag ligger efter det schemat, så hur ska jag komma i form på mindre än två veckor?

Jag borde börja med att gå på träningen idag, men jag är så trött! Inveteringen är nästan klar men det ha kostat kraft och tidiga mornar. Jag har insett att man ska ha ansvar för så lite som möjligen, att vara inventeringsansvarig har lätt varit det jobbigaste jag gjort 2011. Jag är helt färdig, om inte jag lyckas få till en sovmorgon till helgen så går jag under.

Jag glömde ju att komentera helgens melodifestival men ÄÄÄÄÄRLIGT talat! Jag säger Linda Bengtzing så förstår ni vartåt det barkar. Satte dom ihop ett specialdesignat startfält för att Linda skulle gå vidare? Det påminde om hur dom rullar ut rännorna i bowlinghallen när En annan del av Köping är på besök.
Hur fan gick texten? En trygg familjefar som plockar ur diskmaskinen och byter olja på bilen. WHAT!?! Och kläderna sen då? Påskharen kom tidigt i år!

Ciao!

/Jon

Kommentarer
Postat av: I

haha kul hoppas bilden hamnar på bloggen sen :D

2011-03-01 @ 20:39:22
Postat av: Jon

Självklart* ska bilden upp!



*med självklart menas att bilden kommer upp OM vi med photoshops hjälp lyckas retuschera bort mitt sidfläsk samt lägga till lite magrutor och bröstmuskler!

2011-03-02 @ 20:20:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0