Ack jag, gamle gubbe

Jag hoppade över genrepet till "president cup" idag. Anledningen var lika delar stelhet samt en mystisk "sträckning" i höften. Det måste vara någon muskel som används väldigt sällan (ännu mer sällan än dom andra musklerna i min kropp) eftersom det bara stramar till i extremt sällsynta rörelser. Stelheten kan härledas till att jag börjar bli gammal gubbe...eller till Theos förkylning. -Theos förkylning? Det var underligt, tänker ni nu. Men icke!
När Theo är sjuk vill han väldigt gärna sova hos sin mamma och gosa in sig ordentligt. Men medans Carolina får den gosiga ändan så blir den ändan som sparkas och trampas över till mig, då emigrerar jag hellre från sovrummet.
Dom senaste nätterna har jag spenderat i soffan, i Theos säng och tillbaka i soffan. Och även om soffan inte är något vidare att sova i så måste jag säga att Theos säng är den mest olämpliga sovplats någonsin för en klump på 93 kg och 190 cm, men det borde man kanske kunnat räkna ut....
Jag skojar inte när jag säger att jag fått bryta mig upp ur sängen medans det knakat ljudligt i led för led samt kota för kota. Därav blev det anpassad fys istället förfotbollsmatch idag. Och med anpassad fys menar jag Film, Mega Man på Nintendo 8-bitars och naturgodis med Johan...det räknas väl som fys om man inte räknar så noga?
 
Idag vill jag passa på att slå ett slag för ett minskat antal galor på TV. Det kryllar fan av dom...det känns som en Tv serie, nytt avsnitt varje helg. Idrottsgala, Humorgala, Min stora dag-galan, Svenska hjältar, P3 guld, ALLT! Och nu senast var det den sämsta och mest onödiga av alla galor: Guldbaggegalan, där Årets bästa svenska filmer utsågs och dom bästa skådespelarinsatserna prisades...trots att man egentligen borde insett den bistra sanningen, att det inte gjorts något bra svenskt i år heller. Nu blev det "Priset för smartast i OBS-klassen" "Utmärkelsen för bästa mentala hälsa på dårhus" och "Den som luktar godast på zoo är...."
 
Men jag är glad ändå! Med drygt en vecka till Superbowl är jag mer taggad än vad jag någonsin vart till en fotbollsmatch. Ravens som vart lite av ett favoritlag för mig under slutspelet har som ständig underdog tagit sig hela vägen fram till avgörandet mot 49:ers, sjukt kul! Är det någon man unnar att få kröna sin sista säsong med ytterligare en superbowlring är det förstås Ray Lewis, jag vet att ni känner lika dant, eller hur?
Jag vet! Alla som likt mig unnar honnom det kan väl skriva det i en komentar på det här inlägget så jag vet att jag inte är ensam! Super!
 
Lyckades starta Renaulten trots att vi trodde att batteriet gjort sitt i kylan, allt som behövdes var lite löööööve. Hoppas den gör om bedriften imörö, annars var det ju lite förgäves.
 
 
Om det här var ett konstigt inlägg med konstiga eller inga poänger så skyller jag på att jag är trött, eller på Theos förkylning...man kan skylla det mesta på den.
 
Let's go Ravens!
 
/Jon
 

Kommentarer
Postat av: pappa

Håller med. Ray Lewis har alltid varit min favorit. Och fram för mera bowling i TV.

2013-01-25 @ 11:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0