Stela ben som bär hur långt som helst

Grabbhalvan gick av stapeln i Örebro igår, 1500 tappra män i varierande form avverkade 5 långa km till fots. Mitt i detta tumult befann sig en person som sedan länge tappat sin fornstora form, nämligen jag. Hur hamnade jag då där? Anledningarna är många men sammafattas bäst enligt följande = Jag är en idiot!
Chefen ringde och frågade om jag kunde tänka mig att springa grabbhalvan med företaget. (spontan tanke) -nej, varför skulle jag vilja det?
Innan jag han avfärda förslaget gjorde han ett tillägg, -Du är väl en sån som gillar att röra på sig och är i bra form? (Spontan tanke) - Hmm, visst är jag väl det, i lite bättre fysisk form än gemene man. När jag tänker efter så är jag väl riktigt vass, ett fysiskt fenomen kanske? Är inte mitt kropp ett tempel byggt av hård träning och allsidig kost?
det räckte med det enkla påståendet för att blåsa upp ett ego på en numera 10 kg för tung drömmare. Att jag sedan länge övergett träning för chipsdiet glömdes bort för några sekunder och jag tackade ja. Det var drygt en månad sedan det hände och jag hade all tid i världen att dra mig ur. När det började närma sig planerade jag in en sträckning, bra ursäkt. När jag väl ska ringa martin och meddela att jag skadat mig i förberedelserna (soff-slappandet) inför loppet berättar min kära sambo att jag är tjock och att jag nog behövde springa dom 5 km. Därmed har jag nu bestämt mig för att bli nyttig för tjugofjärde gången. Loppet gick över förväntan och jag har tackat nej till en bakelse på jobbet - beach 2012, yä män!

Idag är jag jättestel i benen men jag känner mig som en friskare och sundare människa. Imorrn blir det paintball (yä män!) då går det nog åt minst 1 kg i värmen. Fotboll på söndag, se där ett halvkilo till minsann. Raka spåret!

Glenn hysén är bäst, han var med i Berg flyttar in på TV. När jag blir stor ska våran familj också bara prata fotboll som hos Hyséns.

Har jättemycket spännande att skriva men det får jag inte för Carolina ska kolla nåt viktigt (troligtvis jättetråkigt) på datorn exakt nu!

Let's go Penguins! / Jon

Onsdag 090527 "Bajsmannen bor här!"

Dagens händelse:
Kian låg och sov och när han vaknade gick Jon och skulle hämta han till mig, plötsligt ropar Jon desperat på mig att komma. Hahaha..det visade sig att lilla Kian hade storbajsat o det hade läckt upp på hela ryggen när han låg o sov i sängen så hela han var full med äckelbajs!! :P
Vi fick hjälpas åt att bli kvitt allt bajset...*Disgusting!!*...jag överlät dock det mesta till Jon, men när jag skulle hålla i Kian o tog han i handen visade det sig att han hade ta mej fan bajs där också och hela armen full...hehe, hoppas han inte hade haft den handen i munnen bara!!...*yack!* Han hade till och med bajs på halsen! :D
Det slutade iaf med att vi duschade lilla bajsmannen. Så nu är han ren och fin igen och lakan och övriga sängkläder ligger i tvättmaskinen, det hade som tur var inte gått igenom och in i madrassen! :)



Annars har det inte hänt nåt speciellt idag. Jon slapp jobba idag också så han har varit hemma.

Linda och Johan skulle komma hit en sväng men deras bil gick sönder så antagligen blir det inte så :/

Nu ska jag göra kvällsgröt till gullungen, hans mage är väl rätt tom nu antar jag..hehe...

Ha de fint!!

Tisdag 090526 "Händelserik dag..."

God morgon!

Igår var vi först iväg till Bvc med Kian. Han var 69,2cm lång och så har han kommit upp till 10kg sträcket nu vår lilla bumling ;)

Efter Bvc besöket åkte vi till Willys och handlade mat.
På vägen hem fick vi ett samtal från Linda o Johan som frågade om vi hängde på till Marieberg, och det var ingen tvekan om saken...

Vi åkte hem med maten och lät Kian sova och äta middag sedan for vi iväg till Marieberg.
Vi började med o käka, alla var vrålhungriga. Jag och Linda var inne på H&M för o leta BH:ar medans grabbarna cruisade runt med barnvagnarna till lite mer "intressanta" affärer. Det var inte det lättaste att hitta nån BH som satt bra, fi fan det är ju tragiskt och deprimerande att man fått gå ner en storlek nu när man slutat amma! Vi var inne på H&M säkert över 1timme tror jag. Köpte mig iaf två stycken ´under´ till slut.
Klockan gick väldigt fort så vi blev tyvärr tvungna att åka hem efter det :/

Nicklas o Carro kom hem till oss och kollade på ÖSK-Brommapojkarna. Man var ju övertygad om att ÖSK skulle vinna den matchen, men neeeee....2-2 blev det, en riktig besvikelse! :P



Idag vet jag inte vad som händer. Jag ska ta en liten promenix till lekparken med Kian om det fortsätter att vara fint väder tänkte jag.

Jon har inte fått nåt jobb ännu, får se om dem ringer snart..!?

Händer det nåt intressant så uppdaterar jag senare, annars skrivs det la mer nån annan dag :)

-bye!




 

Söndag 090524 "Stackars lilla snutten"

Idag kom syrran hit. Vi kom igång och göra smycken, det blev en del fina grejjer.
Det var kul o pyssla lite. Trevligt att ha en liten ´hobby´ :)

Men usch vad knäpp jag är som inte var ute nåt idag, det var ju jättefint väder...märkte jag vid 17 tiden typ, hehe :P

Stackars lilla Kian har varit jätteledsen idag, det är hans tänder som är på väg upp o gör ont. Usch vad synd man tycker om han när det är så, det blev nog lite bättre när han fick Alvedon iaf.

Nu ska jag försöka sova....



 Halsband...
 Armband...
 Armband....

lite av smyckena jag gjorde idag. (jo jag gillar rosa) hehe ;)

Lördag 090523

Idag känns det verkligen inte som Lördag, det har kännts som Söndag tycker jag. Kanske för att vi inte gjort speciellt mycket.

I förmiddags var jag in till stan en liten sväng. Sedan var vi till lekparken med Kian, han fick gunga och åka rutschkana föra första gången och tyckte det var jättekul :)

Annars har vi inte gjort nåt speciellt här hemma.

Försöker få Kian att somna nu, han är jättetrött men ligger bara o skriker. Kanske är tänderna som e på väg o gör ont :/

Ha de!



Världens sötaste! ♥

Fredag 090522 "Lyxigt, skönt & helt underbart"

Idag var det äntligen Fredag, jag och Jon var iväg på våran "Parlyx". Det var riktigt skönt, först fick vi 60min massage o det behövde jag verkligen, hade knutor längs hela skulderbladen och uppe i huvudfästet. Sedan var vi i relaxen 60min där det stod ett stort fruktfat framdukat, vi hade en bubbelpool (de var 40grader i vattnet) helt underbart men orkade inte sitta så länge åt gången...hehe, o så fanns det en bastu också. Det var jättemysigt och fint där.

Mina föräldrar kom hem till oss och var barnvakt åt Kian. Han var gó o glad hela tiden som vanligt, det é tur att han är en sån duktig pojk :)

Vi gjorde Tacos o bjöd på innan Mamma o Pappa åkte hem.

Jon tog med Kian och kollade på fotboll ikväll, det var Marieberg som spelade. Det var första gången Kian åkte iväg själv med Pappsen. Så jag fick vara själv hemma en stund, det var skönt :)

Nu sitter vi här och glor, de e ingenting bra på TV. Jag funderar faktiskt på o lägga mig o sova nu..? :P


Take care!



Torsdag 090521 "Kian stor kille"

Idag blev Kian hela 7månader! Tiden springer verkligen iväg :)

Vilken överraskning jag fick mig, Jag av alla vann ett superfint Chubby Angel smycke hos http://zarlei.com/  :D
Jag som aldrig vinner nånting annars, hihi...vilken lycka!

Idag har jag och Kian varit med Linda och Ella på Alléhallen i Hallsberg och badat. Det var första gången Kian var på badhuset, men han är nog fortfarande lite för liten för att uppskatta och tycka det är kul. Får åka dit om nån månad igen o se om han tycker det är roligare då :)
Det var rätt drygt eftersom han är så tung och inte kan gå själv ännu, man var helt svettig när man var klar..heh.
Det var iaf väldigt bra ställe att åka till med småbarn, jättebra och fina barnpooler.

När vi kom hem till Kumlaborna så skickade vi iväg Jon och Johan till o köpa Pizza till sig och Kinamat till mig och Linda, riktigt gött! :)

Nu ska jag kolla på före- och efter bilder...hehe...

-bye!



Onsdag 090520 "Regn regn regn..."

Usch vilket deprimerande väder det är!! Finns inte mycket o göra dagar som denna!
Jon fick vara ledig idag, så nu har han långledigt ända till Tisdag.

Det händer inte mycket här så jag har egentligen ingenting o skriva om..hehe...
har precis sjungit lite ´Lips´ med Jon o det gick som vanligt, men det e ju fusk för han KAN ju sjunga. Men jag är glad ändå, bjuder på mig själv fast jag är värdelös ;)
Ska ta o bada Kian sen.
Klockan 19 ska vi se Malmö-ÖSK på TV:n.

Ja mycket mer "intressant" o skriva om har jag tyvärr inte...

Ha en bra dag!


Tisdag 090519

Tjingeling!

Är övertrött nu, har inte kunnat sova nå bra alls inatt. Dels för att ryggen gjorde ont så fort jag slappnade av, fick ligga o trycka ner hälarna i madrassen för att det inte skulle göra ont. Och sen kände jag mig inte trött, var typ klarvaken hela natten :P

Kian sov däremot riktigt duktigt inatt, från kl.19:00-06:30. Kanske för att han rör på sig mer nu för tiden. Man får verkligen hålla koll när man har han liggandes på golvet, han hasar sig bakåt och rullar runt i en väldig fart..hihi, tror han lär sig att krypa snart. Min stora pojke, helt sjukt vad fort det går!

Jag ringde till Willys inne i stan och pratade med Crille förut för o fråga om dem behövde någon som jobbade extra och det lät lovande, så han tog mitt nummer o så skulle hon som har hand om det ringa mig imorn. *hoppas hoppas hoppas* Behöver verkligen skramla ihop lite pengar, för familjens skull! :)

Det händer nog inte så mycket idag, kanske ta en promenix. Både jag och Kian behöver nog få lite luft.

Vet inte hur Jon jobbar idag, dem är ju fan mongo på det där stället!! :P

Hejrå!


Tävling hos zarlei.com!

Nu kan Du vara med och tävla om en valfri Chubby Angel hos Zarah-Lou!


Klicka då på bilden för att vara med och tävla!


Måndag 090518 "Drog hem storkovan!..."

Hell yeah!!...jag hade 11 rätt på stryktipset igår...vann hela 10:- haha! Min turdag ;)

Såg klart på Changeling igår och jag tycker den var bra...mestadels för att jag gillar verklighetsbaserade filmer.

Idag har jag fortfarande svin ont i ryggen. Hoppas för guds skull det känns bättre imorn när inte älskligen e hemma o kan hjälpa till, det är väldigt svårt att bära på Kian när jag har så ont...han är riktigt tung!

Det händer nog inte mycket idag, glo på film o kanske spela spel. Just nu kollar vi på "How to lose friends and alienate people" o som vanligt har jag svårt att koncentrera mig när jag kollar på film, därför jag sitter här samtidigt..heh.
Jon tycker filmen e bra iaf, jag har inte bestämt mig..tror inte jag tycker den e så bra :P

Aja jag ska la försöka koncentrera mig lite på den där filmen nu då, får se om jag fattar nåt nu..hihi..

Ha en bra dag!


Filmen var faktiskt bra! :)

Nu har jag kollat på Robinsson från i Lördags också. Min favorit som jag tycker ska vinna är Erik "blomman". Ut med Nina och Anna dem e ju så fjantiga och packtar sig igenom hela tävlingen, inte fasiken skulle dem klara sig själva på en öde Ö iaf!

Usch jag mår illa och är snurrig i huvudet, undra om det e för att jag bara suttit framför TV:n hela dagen...har inte ork till o gö nåt annat :/

Söndag 090517 "Jag sitter fast..."

17 maj, Norges Nationaldag...grattis Norge!...lr vad man nu säger..!? Kul för dem iaf! :P

Jaha här ligger jag på en madrass på golvet i vardagsrumet o kan typ inte röra mig, har förbannat ont i ryggen idag!! :/
Får hjälp av Jon när jag ska förflytta mig..heh snacka om invalid jag känner mig. Åhhh det gör så jäkla ont att nysa..aj aj!
Det är fruktansvärt frustrerande för det ser för jävligt ut här så jag skulle ju vilja gå runt o plocka undan o få lite ordning på stället, men det gick inte jag gjorde ett försök förut men då höll min rygg på att gå av helt o hållet!
Så det blir en rolig dag med andra ord, fint väder ser det ut att vara dessutom...bläää!
Jag började kolla på Changeling förut men somnade såklart!...det spelar fan ingen roll vilken tid på dygnet jag kollar på film och hur bra jag än tycker att filmen är, jag somnar hur som helst! Riktigt irreterande!
Klockan 17:00 är det avspark Ösk-Gais, den ser vi hemma på TV:n.  Inte en chans att jag kan stå på plats o kolla o det tänkte vi iof inte heller eftersom vi inte har råd att gå på varenda hemma match. Men hade varit kul o vara på Bhern Arena eftersom att dem kommer krossa Gais ikväll ;)

Nu ska jag försöka se på filmen igen utan att somna.....

-bye



Kian ville också blogga lite:
&1vvc  8uiiiiiiiiiiiii ouo z<ö<lmm,.

Hehe, vad duktig han är. Mamma blir riktigt stolt nu! :D

Lördag 090516 "Aj aj aj!!!..."

Igår hämtade jag ut min nya mobil, den e jättefin. Har inte hunnit bekanta mig med den så mycket ännu, men det känns bra iaf. 

På eftermiddagen kom Kians Farmor och Farfar hit och sov kvar till idag. Så då fick vi sovmorgon imorse, men ändå känner jag mig lika trött som vanligt. Vad é det med mig egentligen? :P

Dagen började inte så bra för min del. Jag skulle lägga ner Kian på lekmattan och när jag skulle resa mig upp så gick det knappt, fick så jäkla ont i ryggen! Sträckte mig lr nåt...illa!
Jag fick nån starkare verktablett av Jons mamma o sen åkte vi till Ånnaboda och gick runt sjön, jag fick stödja mig på barnvagnen så gick det bra. Det är riktigt fint i Ånnaboda!

Läste i tidningen imorse att nån på Euromaint hade klämmt tummen på jobbet igår och blivit av med fingertoppen. Både jag och Jon reagerade på att det troligen kunde vara Johan...mycket riktigt!...och det var fasiken inte bara fingertoppen som han hade blivit av med, det var hela tummen som dem hade fått amputera bort. På höger hand dessutom!! Stackars Johan!!...sån jäkla otur jämt!! :(
Vi var där o skulle se på Eurovision song contest ikväll och då fick vi se bilder på när tummen hängde löst innan dem hade amputera bort den, Johan tog bilder med mobilen när han var på sjukhuset o hade fått smärtstillande. Behöver jag ens säga nåt?...det var läskigt o se!! :P

Vi blev tyvärr inte kvar hela Eurovision...utan fick lov att åka hem eftersom vår lilla Kian inte kunde få någon ro och sova fast han var hur trött som helst, utan han bara skrek o skrek stackarn!! :(
Usch känner mig så elak när vi flänger o far och det blir sådär, bättre att stanna hemma o låta han sova i sin egen säng då juh. Väldigt jobbigt eftersom jag bara fick ondare o ondare i ryggen också och inte kunde bära han alls till slut, då känner man sig rätt värdelös som inte ens kan trösta ordentligt. Han somnade iaf så fort vi startade bilen och åkte hem, lilla älsklingen! :)

Vi såg röstningen när vi kom hem. Det var rätt låt som vann Eurovision song contest 2009, jag hejjade på Norge..snacka om utklassning det blev, hehe. Jag tycker att Island var väldigt bra också och Arash :)

När jag sen skulle lägga mig fick jag ta hjälp av Jon till sängen. Har så fruktansvärt ont i ryggen, det verker nu fast jag ligger helt stilla!! :(

Det jobbiga e att jag måste gå på toa nu, får väl se om jag klarar det själv eller om jag skriker till för att ryggen håller på o går av...snacka om invalid man känner sig!! Men men jag får väl vara glad att jag har tummen kvar iaf....

Natti natti!!





 






 

Torsdag 090514

Jag tycker inte att ni ska läsa Jons inlägg när han gör sånna där påhopp..hehe, Geografi var väl inte ett av mina favorit ämnen i skolan! Hade nog för den delen aldrig nåt favorit ämne över huvud taget!
Whatever!...jag är inte dum, har bara lite otur när jag tänker! :P

Idag fick jag för mig att Kian ska få börja sova i sitt eget rum, så jag städade o flyttade in spjälsängen i hans rum o så. Måste ju bara vara bra om han vänjer sig redan nu att sova i sitt eget rum. Jag kommer väl ligga vaken inatt o lyssna så att han inte gråter antar jag, tur att vi har vårat sovrum så pass nära hans :P

Jag trodde att jag skulle få min mobil idag, men naee! Hoppas att jag får den imorn då, annars blir jag sur och otålig!..heh.
Fick iaf gardinerna idag som jag beställde från Jotex, så har satt upp dem i köket. Det blev bättre än innan som tur var. Usch skulle vilja göra om hela köket, är trött på köksluckor, diskbänk, tapeter mm.

Vi var ute och åkte inlines en sväng när Jon kom hem, det var drygt..hehe. Motvind och uppförsbacke, jag kommer säkert få träningsverk av det så otränad som jag é :)

Nu ska jag försöka sova utan Kian i samma rum...usch det blir nog värst för mig. Han ligger o sover som en stock nu juh :P



Min lilla älskling....och hans rum.



Gardinerna i köket.



 


 


Geografi 100 tack!

Här sitter vi då och kollar på andra semifinalen i eurovision. En miljon kronor skulle det kosta att få mig att ta på mig ungern-fikusens brallor. Fulaste grön-turkosa, spänn-tighta pantsen...och han går väl vidare trots usel sång. Nåja, kul för dom.

För ett tag sen rev polen av sitt nummer var på carolina utbrister: åh, vårt grannland! Jag lyfter ett förvånat ögonbryn och hon rättar sig: Nej, just ja...Danmark ligger emellan. Jag fick lov att skratta lite...var på det följde en diskussion fyld av yviga rörelser och förklaringar. Det hel utmynnade i att Carro berättade för mig att jag inte fattar nånting och att hon var bättre än mig på geografi. Liten skräll med tanke på att hon så sent som i förrgår frågade om det finns ett land som heter Vitryssland och vart det ligger. När jag påpekade detta bad hon mig hålla tyst, hon passade på att än en gång upplysa mig om att jag minsann inte visste så mycket som jag tror. Hon var iaf bäst på svensk geografi!!!

Den svenska geografin visade sig vara lite rostig hos både mig och Carro. På frågan om vart sveriges mittpunkt låg lyckades carro iaf fundera ut att den troligtvis låg norr om örebro. Efter att jag avslöjat svaret på frågan: Medelpad...skulle jag förklara vart detta landskap ligger.
-Norrut, efter kusten...
-På vänster eller höger sida, undrade carro.
Hmmm...mig veteligen har vi bara kust åt öster, iaf norr om örebros breddgrad.
Det var länge sedan jag hade geografi också. Jag skrattade när Carro kallade sveriges nordligaste landskap för Happaranda...och jag fortsatte skratta när hon ändrade sig till Lappland. Jag var ju säker på att det var norrbotten. Men snacka om att stå med brallorna nere...det är ju lappland. Men, men...hellre utan brallor än med ungerns bögbyxor!

Höjt!
/ Jon


Onsdag 090513

Idag har det inte hänt så mycket.
Jag var ute och gick en sväng med Kian mitt på dagen och så klippte jag gräset.
När vi kom in lagade jag pannkakor, var så himla sugen på de!

Kl.18:30 begav sig familjen in till stan för o kolla på ÖSK-Halmstad i Svenska cupen. Kian var duktig ända till de sista 15min då han var riktigt trött stackarn...usch får så dåligt samvete när vi e ute o flänger o far sådär med han. Men det händer ju inte allt för ofta iaf. Nu ligger han o sover så sött i sängen! :)
ÖSK vann med 3-0, "tjockisen" (Emra Tahirovic) gjorde två av målen..hehe, tror faktiskt han kommer bli riktigt bra när han har kommit i form och tränat på kvickheten lite. Har inte riktigt trott på han förut, men nu så börjar han visa vad han går för ;)

Nu ska jag hoppa i säng!....natti natti!



Same, same...but different

Då var eurovision tillbaka i år igen, som en mycket sjuk gammal vän. Man är lite glad att återse detta spektakel trots skröpligheten och alla brister. För visst är det lite som att kolla på kalle anka på julafton? Alla dessa gammla godingar som aldrig förändras blandat med nåt enstaka nytt. Man skrattar lika gott åt baloos "mitt i nyllet"  trots att överaskningsmomentet är noll, precis lika överraskad som man blir när man halvvägs in i Tjeckiens bidrag inser att dom faktiskt sjunger på ENGELSKA. Man har ju vart med förut, charmigt  modersmål? nej,nej...fantastiskt knackig brittiska.
Mössen sjunger om klänningen, Vitryss med bratfrilla sjunger taskig ballad och bulgarisk slempropp sjunger läskig falsett. Känns det igen? Säkert som Perelli hos plastikkirurgen. Och visst finns guldkornen där. årets "ståpäls-a lá-tomtenisse-borrar-hål-i-rumpan-på-gunghäst-varpå-nästa-prickar-hålet-med-limdoppad-svans" är (trummvirvel) Island!!! Nice!!! Bra!!! Mera!!! Och bottennappen a lá Tjuren ferdinand. Rumäniens bidrag - Hej, jag är en tjej med stora tuttar och lite kläder, jag kan knapt engelska, men det gör inget eftersom min låt består av engelska på åk 4 nivå. Men om jag smeker mig själv på scenen så kan ni väl rösta på mig ändå. Vi har sett det förr, det är INTE roligt men det hör tydligen till...som tjuren ferdinand. Bu!!! Dåligt!!! Mindre!
Och så har vi en ny bekantskap - humor! Jag var på väg att dö av tristess när Inga anus klev upp! INGA ANUS! Ja, jag vet att dom hette Inga anush men ändå! Armenien!!! Hejja!!! Roligt!!!
Jaja...nu ska jag se klart kalle ank...jag menar eurovision.
Carro gillar Andorra. Jag förutspår att sverige går vidare. Nu borde det vara slut eftersom Maltas fat-lady sjunger men sån tur har man inte riktigt.
Åh höll på att glömma Turkiet - Düm tak tak - titeln är INTE hämtad ur sagan om ringen tro't om ni vill. Citatet "This is the greatest song in the world" hämtat ur Düm tak tak....det stämde INTE med verkligheten

Hej hopp, luden....tå :-/
/ Jon

Tisdag 090512 "Heldag i stora staden"

Idag blev det till att ta bussen in till stan. Det blev bestämt en timme innan bussen gick och som vanligt tycker man att det är luuugnt...men sen får man stressa ihjäl sig ändå när man ska ge sig av, heh!

Vi gick först förbi hos min Mamma på hennes jobb, så hon fick visa upp sitt lilla barnbarn för jobbarkompisarna. Dem stod och gullade med min lilla charmknutte och tyckte såklart han var jättesöt..hihi Kian var nyvaken och fattade ingenting. Tänkte bara säga ´hej´ men eftersom jag var vrålhungrig och Mamma hade lunch så bjöd hon på Nachostallrik på "Gröna grodan". Det var gött! :)

Sedan gick vi vidare mot slutmålet..hehe. Jag och Kian skulle nämligen till Caroline som hade besök av Marie och hennes Alva på 2månader..jättesöt var hon, har aldrig sett en bebis med så mycket hår på huvudet..hihi. Vi var ute och gick en sväng i stadsparken. Det var riktigt skönt väder emellanåt då det inte blåste så mycket.

Jon kom och hämtade mig och Kian efter jobbet, då åkte vi till Ica Maxi och köpte myrdosor med myrgift i, vi har hallen full av myror..hoppas de rackarna går o dör nu!! Så köpte vi morötter, gurka och dipp till ikväll då vi ska kolla på semifinalen av Eurovision song contest. Jag tror hon Marlena går vidare..får la hoppas det iaf annars e det ju inget kul o se finalen på Lördag :P

Jon hade egentligen fotbollsträning idag men han orkade inte gå på den så vi hade tur o fick ha han hemma :)
Han funderar ju på o sluta på fotbollen då han tröttnat...men får väl se hur det blir med de.

Nu ska jag försöka få mitt lilla hjärtegull i säng...

ha dé!


Mormor och Kian på "Gröna grodan"  :)

Tisdag 090512 "En del har det bra!"

Whhhoooooohhooo!!....seger för ÖSK igår, 2-0 blev det mot Hammarby. "Så gör la vi när vi krossar Hammarby!!"  ;D
Jäkla puckon som inte vet vad fotboll är, idioterna sprang ju bara och armbåga ner motståndarna (ösk) hela tiden...fuck ya!!

Det hade gått bra för min Pappa att ha hand om Kian medans vi var på fotbollen. Kian somnade ca 20min efter att vi åkt och sov som en stock hela tiden, hehe så det blev lugnt o skönt för Pappa :)

I natt vaknade Kian vid 00:30, då gick jag upp o gjorde välling till han..som han drack upp!!..hela flaskan!!..helt otroligt!! Han grät inte ens efter bröstet utan somnade efter det, tänk om det fortsätter att vara så lätt att sluta amma, då är det ju en baggis! ;)

Klockan 05:00 vaknade jag av att Kian låg och jollrade och väntade på att mammsen skulle komma o ta upp han, pigg som han var då han somnade 19:20 igår kväll :P
Masade mig upp typ 05:30, själv skulle jag förstås behövt mer sömn än så..heh.
Vi busade lite innan det var gröt time för snuttefjutten, sedan fick han hoppa i hoppgungan medans jag åt frukost och kollade på Vakna! med the voice. Såg att Kenza var med igår, tydligen en till sån där "Bloggdrottning". Helt sjukt att en del blir "kända" och tjänar pengar på sina bloggar. Hur soft skulle inte det vara då? Men men kul för dem!..heh, jag é inte bitter! ;P

Kian somnade precis, funderar på om jag skulle passa på o lägga mig o försöka sova lite till också. Men om jag gör det så vaknar han väl säkert om typ 10min, brukar ju kunna vara så....
men jag ger det ett försök iaf!

   
Min frukost.  :)                       Kenza.


Hehe det räckte att jag tänkte tanken så vaknade Kian! :D

Måndag 090511

Nu har jag varit till Marieberg en sväng medans Jon var hemma med lilla snuttegrisen :)
Jag fixade en ny telefon då jag var inne på Telenor och fixade ett abonnemang på 24mån, det blev en Sony Ericsson W890i silver. Var inne på BR Leksaker och köpte en lekmatta till Kian också, som han kan ligga på när han ska lära sig o krypa (om han nånsin gör de)..hihi :)
Sedan var jag inne på Cubus o köpte ett par tights till Kian i strl 80 (som han brukar ha nu för tiden) men herregud så stora dem var, de kommer dröja ett bra tag innan han kan ha dem! Det är konstigt att det kan skilja så enormt mycket på en o samma strl.
Åkte förbi Jysk och köpte en dynbox till våra dynor som vi har på altanen, så nu slipper vi ha dem ligga inne i v-rummet.

Ikväll ska jag och Jon på ÖSK-matchen, min pappa kommer o är barnvakt åt vår lilla busunge :)

Dags o byta blöja på herr bubbe nu....

får se om jag återkommer senare..bye!

     
Telefonen.          Kians lekmatta.

Söndag 090510 "Parlyx"

Den 22 maj har jag bokat tid, då ska jag och älsklingen på "Parlyx" som vi fick i present när vi fyllde år...det är en valfri behandling(massage, hand-, fot- eller ansiktsbehandling) Relaxen i 60min samt ett fruktfat. Det ska bli så himla skönt, vi ska nog ta massage båda två. Får se om vi ska ut o äta eller gå på bio lr nåt då också, passa på o ta en heldag tillsammans när vi ändå har barnvakt :)

Idag vaknade jag kl.10 jag är så galet trött nu för tiden, fattar inte vad det är med mig :P
Jag fick med mig Jon ut och åka lite Inlines på förmiddagen, kände att jag behövde röra lite på fläsket..heh, det gick bra med Kian i barnvagnen. Det var bara bra för mig att jag fick lite stöd när jag åkte, hehe.

Vid 12 tiden åkte Jon iväg och spelade Paintball med Johan och co. Linda och Ella kom o gjorde mig och Kian sällskap under tiden. Vi gick till Konsum och köpte glass o när vi kom hem igen så sov Ella och Kian i sina vagnar ute på altanen, så söta så! Annars satt jag och Linda mest och pratade :)

Vid 15:30 kom Jon hem och ca 5min senare åkte han iväg igen, på fotbollsmatch. Heh han lär vara helt slut ikväll så som han hållit igång idag. Linda och Ella åkte hem strax efter att Jon åkt iväg på fotbollen.

Så nu sitter jag här och orkar inte göra nånting, heh...Kian är energisk o står o hoppar i sin hoppgunga :P



                              Kian 090510

        
Ella och Kian sover så sött! :)


Lördag 090509 "Missade städdagen, igen..."

Igår hände det verkligen inte mycket alls. Jon var på arbetsintervju kl.16 och under tiden var jag och Kian på Ica Maxi och handlade, sedan åkte vi hem och käkade Tacos. Hoppas Jon får det där jobbet nu, han vill verkligen ha det. Vore så skönt om han fick fasta tider o slippa de där förbannade bemaningsföretaget! Tänk att kunna planera saker o ting, det kan vi ju inte göra som det ser ut idag eftersom man aldrig vet hur han ska jobba :/
Det var förresten riktigt gött med Tacos eftersom vi inte käkat det på hur länge som hellst :)

När vi kollade ut genom fönstret imorse såg vi att det var den där Städdagen då alla grannar ska städa o göra fint i området, det hade vi helt glömt att det var idag! Men vi hade ju redan planer för dagen och åkte till mina föräldrar och firade pappa som fyller 49år idag...uj uj uj 50år nästa år, undra vad man ska hitta på då? :P Vad gamla päron man börjar få. Hihi ;)

Sedan åkte vi vidare till Johan och Linda för Jon skulle hjälpa till att skrapa färg på huset eftersom dem ska måla om det.
Jag o Kian var inne och gjorde Linda och Ella sällskap under tiden :)

Vi åkte hem vid 19:00 och gav Kian gröt , han var riktigt trött och somnade nästan på en gång efter gröten. Hoppas han sover ordentligt inatt bara.

Jag är nästäppt som fasiken, riktigt drygt é de!...ja, heh...
mycket viktig info känner jag! ;D

Nu är det god natt o hej för mig!!


Torsdag 090507

Igår var jag riktigt trött, Kian sov inte mycket på dagen heller.
När Jon kom hem åkte jag och Kian till min Farmor som fyllde år, vi var inte där så länge eftersom Kian blev trött och grinig. Riktigt gott med fika var det dock..hihi, jösses så mycket kakor o grejjer det fanns på bordet ;)

Vad har hänt idag då...hmm?...inte speciellt mycket. Jag och Kian har bara varit hemma. Jag har städat o donat.
När jag skulle laga mat förresten så började det ryka massa rök från ugnen när jag hade slagit på den, det var gammal ost som låg kvar i spisen från när jag gjorde Potatisgratäng sist. Så jag fick stänga av spisen o göra rent den innan jag slog på den o kunde göra maten. Fi f-n vad det lukta och osade i hela nedervåningen, fick världens huvudvärk! Jag tog på Kian mössa, tröja och filt o så öppnade jag alla fönster och dörrar o vädrade. Det tog aslång tid innan lukten försvann :P
Det var väl det mest händelserika från idag..hehe, så är det!

Nu ska jag raka bort Jons lurv i nacken! ;)

-bye bye!


Onsdag 090506 "Gnäller av mig lite!"

Fi fän så trött jag är!! Som vanligt börjar jag komma igång på kvällskvisten och kommer inte i säng förrens alldeles för sent :P 
Igår kväll när Kian hade somnat vid 20:30 så fick jag order över tlfn att börja laga matlådor till Jon samtidigt som jag städade o plockade i köket, när Jon sen kom hem från träningen och hade handlat så kommer han in o ställer kassarna i köket, tar maten jag gjort till hans matlådor och går upp o sätter sig o käkar och kollar på fotboll..hmmm...TACK FÖR DEN LIXOM!!!
Jag plockade iaf in alla varor och städade klart i köket, sedan satte jag mig vid datorn och beställde gardiner till köket på Jotex. Kom inte i säng förrens kl.23:30. Och inte kunde jag somna för dé, nej Kian låg på mage med ansiktet rakt ner i kudden så jag låg och lyssnade så att han andades hela tiden. Till slut tänkte jag att det är ju bättre att jag vänder på han så att jag oxå kan sova sen, så det gjorde jag och självklart vaknade han då och ville amma..vid typ kl.00:30 la jag ner han i sängen. Sedan la jag mig och försökte sova, men usch vad det började klia i halsen så jag låg o vred o vände istället för o sova.
Kl.02:30 vaknade Kian igen, han låg och rummlade runt i sängen och lät med ett väldigt irreterande ljud i typ 30min innan jag inte orkade med det nåt mer. Då blev det ammning igen då! :P
Men inte somnade han för de inte. Jag var helt jävla slut vid 03:30 o då låg jag och tänkte på att Jon minnsann aldrig hjälper till, han har alltid ursäkter till att slippa hjälpa till med Kian och han är fan aldrig hemma nu för tiden känns det som. Han har ju tex redan planerat sin helg, utan att bry sig om att fråga mig om jag hade velat göra nåt lr om det var nåt speciellt vi skulle göra. Nu skulle vi till mina föräldrar på Lördag för pappa fyller år, men nepp det kan inte Jon för han har ju andra planer fast jag har sagt det till han sen i förra veckan att Pappa fyller.
Och på söndag ska han på fotboll igen. Det förvånar mig inte om han har nåt på Måndag som han ska iväg på oxå, måndagar tar han ju ut pappadagar så då om något borde han ju hjälpa till o ta hand om Kian.
Men jag är för trött och utmattad för o säga till han..orkar inte med tjaffs o bråk. Då står jag hellre ut. Jag tar ju gärna hand om Kian för han betyder mest i hela världen och jag skulle göra vad som hellst för han, men för både min, Jons och Kians skull så vore det ju bra om Jon kunde hjälpa till lite mer.
Men han tycker att han jobbar så mkt och det e ju såklart mycket jobbigare än o vara hemma o va mammaledig tycker han, men han får iaf sin frukostrast och lunchrast i lugn o ro...en annan får vara glad om man hinner slänga i sig lite mat nån gng under dagen.
Aja...hehe men iaf...när jag låg o tänkte på det här så blev jag så jäkla ledsen o tyckte att han hade minnsann alltid nån ursäkt till att inte hjälpa till här hemma eller med Kian, men inte nu för nu jävlar ska han få ta hand om Kian tänkte jag medans jag rusade upp för trappen (Jon sover på övervåningen i veckorna). På vägen upp började jag storböla och fick inte ut ett ord typ..hehe så typiskt! :P Jon fattade ingenting, han trodde det hade hänt nåt med Kian.
Han gick iaf upp o tog hand om Kian o jag gick o la mig, men inte fasiken kunde jag sova för de. Jag låg på helspänn och kunde inte slappna av! Vet i tusan vad som har hänt med mig, jag brukar ju alltid somna så fort jag lägger huvudet på kudden.
Kl.05:00 somnade Kian igen och jag somnade nån gng därefter av ren utmattning.
Sedan var det uppstigning vid 08:00 tyckte Kian, så det var bara för mig att masa mig upp o ge han gröt o så.
Hehe kl.10:30 ringde Jon min mobil, då var han på jobbet..jag som trodde han låg o sov :P
Dem hade ringt kl.06 så han jobbar 07-16 idag...stackarn!!! Hoppas han får ett nytt jobb snart, drygt att aldrig veta hur man jobbar!!!! Han lär oxå vara riktigt trött idag med andra ord, han var ju vaken 03:30-05:00 och jobbet ringde kl.06, inte hann han somna nåt däremellan :/

Nu ska jag ta hand om min lilla gnällspik till son, vet inte om det är tänderna som är på gång för han har varit riktigt gnällig på sistone.

Kolla vilken gullig unge - världens sötaste!!! :)

090505


/Haha uj vad långt inlägget blev!..ingen som orkar läsa allt det där, det är ju bara gnäll rakt igenom dessutom! :D

Tisdag 090505 "Stackars mig!"

Jahopp här har man legat däckad i feber, inget kul alls faktiskt! :/
Mådde inget vidare i Lördags när vi kom hem efter travet, hade ont i halsen och var helt slut o det var ju inte så konstigt eftersom det var febern som smög sig på.

Så i Söndags hände det inte mycket för min del. Hade ont i hela kroppen av febern och kunde knappt röra mig ur fläcken, men för att ryggen inte skulle gå av på mitten så var jag tvungen att ligga i sängen och soffan om vartannat o sova.
Jon skulle iväg på fotbollsmatch i Lindesberg på eftermiddagen så min mamma fick komma och ta hand om Kian under tiden, fanns inte en chans att jag skulle orka ta hand om min lilla älskling själv då.

Igår mådde jag mycket bättre men var helt mör i kroppen efter febern och hade fruktansvärd huvudvärk och lite halsont, så låg i soffan största delen av dagen. Men efter duschen på eftermiddagen så kände jag mig som en helt ny människa.
Så då köpte vi Pizza och kollade på Gäfle-ÖSK, och dem var ju pinsamt dåliga igår...ÖSK alltså!!! :/

Idag har jag fortfarande varit riktigt trött och utmattad. Kanske för att jag bara låg o vred o vände inatt och hade jobbig rethosta :P Har verkligen inte orkat gjort nånting. Stackars Kian som egentligen behöver få lite luft varje dag o jag orkade verkligen inte gå ut, har dessutom haft TV:n på typ hela dagen och det är ju absolut inte bra då Kian tittar med stora ögon på den..usch känns inget bra alls!
Jag tänkte åka o handla när Jon kom hem efter jobbet, men nepp det orkade jag inte..hehe, så han får göra det på vägen hem från träningen :)

Jaha det var de......lägger väl in lite snygga bilder oxå då..hehe....


             
Sjukling (igår)   Jon mumsar Pizza o ser på Ösk.  Min lilla goding :)

Lördag 090502 "V75 på Örebrotravet"

Igår var det superhärligt väder ute! Jon var iväg på träning och sen skulle dem jobba på Örebrotravet så han kom inte hem förrens kl.16:30 :P
Jag var ute och gick en sväng med Kian, gick in mina nya joggingskor så jag fick skoskav..heh. Sedan satte jag mig och solade medans Kian sov...sååå skönt! :)

Nicklas och Caroline kom hit och grillade runt 17:30, riktigt gott var det vi åt Grillspjut och Potatissallad. När vi ätit började det bli lite småkyligt ute så då gick vi in och kollade på "Så ska det låta". Sedan åkte dem hem och jag gick o la mig o sov..heh.

Idag har jag ont i halsen, usch svininfluensan som attackerar..hehe, neråå ;)
Vi ska iväg till Örebrotravet och spela på V75 idag. Ta med oss brassestolar och matsäck o sitta o njuta i solen, det ska bli mysigt att göra nåt med bara familjen, det händer inte så ofta. Hoppas det kan sluta blåsa så kallt bara :P
Får hoppas vi kan vinna nåt på hästarna..hehe, inte så stor risk! Jag fattar Nada av trav och Jon tror jag inte har så jättestor koll heller :D

Nu ska jag gå ut o sätta mig i solen om det inte är lika kallt som det var tidigare...

får väl uppdatera här sen o skriva om våran storvinst ;)

-bye!


   

Morbror Nicklas och Kian   Jon och ölen ;)

   
På Örebrotravet. Kian blev trött av att se hästar springa runt :)


RSS 2.0