Din pappa är en mamma!

Nu tar TV-utbudet fart igen. Fruar i Hollywood och idoler som bedöms bara efter rösten har redan kört igång...och mer ska det förståss bli. Sämst är förståss TV4 som inte bara manglar Fångarna på fortet en gång till, men sen då...FULL FRYS!?! Återupptinat sen tiden då jag fortfarande bodde hemma...vad är det egentligen?
Men det jag fastnar för (inte i den meningen att jag tänker titta) är Ensam mamma söker. Jag har i jämnlikhetens tecken efterlyst ett ensam pappa söker och man skulle kunna säga att jag fått som jag vill. Nu har TV3 gjort allt på helt fel sätt i äkta "bonde söker fru" anda där en kvinlig bonde inte sökte en fru utan en man, ni förstår eller hur?
TV3 tar alltså det hela ett steg längre och stoppar in en karl i ensam mamma söker. Aldrig har väl uttrycket Din pappa är en mamma känts mer passande. Återstår att se om han vågar köra ett "rumptest" på sina sökande som någon av tantsnusk-mammorna gjorde förra säsongen.

Hösten är här och det är ju i sanning deprimerande, jag hade tänkt publicera en sommrig bild för att lindra ert lidande men den hade Carolina raderat från sin kamera - tråkigt.

Idag kunde man se Theos första tänder. Det är dessa tänder som gjort sömn till lite av en lyxvara dom senaste dagarna. Tröta föräldrar leder till minskat bloggande men förhoppningsvis är det värsta över för lilla skrutten nu. Det ska ju vara kul med tänder!

Ciao!

/Jon

Kommentarer
Postat av: Lilian

Se positivt på saken. Livet består av så mycket mer än bara tv ;)

2011-08-25 @ 05:35:25
URL: http://konstigalilian.blogg.se/
Postat av: sara

Tack carro=D Gissa om jag är mer sugen nu?!! Haha.

Allt är bra med oss. Hur är det med er? Fick du inte jobbet ?? =/ Kramar

2011-08-27 @ 12:48:21
URL: http://kilstadius.blogg.se/
Postat av: Jon

Klart det finns mer än TV...men ibland behöver man bli påmind om saker som mat och fotboll :)

2011-08-27 @ 23:39:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0