Strumpmemmory - en sport utan vinnare

Igår tittade jag INTE på Milan - Barcelona, har man inga kanaler så har man inte...jag tar igen det så gott jag kan idag istället med AZ Alkmaar mot Valencia på sportkanalen som envisas med att visa mer fiske och snutreality än sport - TV4 Sport. Glammoröst? Nej! Men helt OK bakgrunds allternativ till kvällens strumpmemmory. För att göra en kort historia lång: Jag är ofrivilligt utsedd till tvättansvarig i den här familjen, jag tvättar den mesta tvätten, hänger och tumlar den mesta tvätten och viker all tvätt...det funkar för mig. Det enda riktiga problemet jag har är att min sambo envisas med att barnen och hon själv ska ha en miljon olika strumpor med en miljon olika mönster på, det duger inte med intersport eller något annat enfärgat. Det leder till att alla färgglada strumpor som förlorat sin själsfrände i tvättmaskinen hamnar längst ner i tvättkorgen i väntan på att polaren ska dyka upp. I skrivande stund ligger det ca 30-40 ensama strumpor och ligger. När jag viker tvätt tar jag dom stora plaggen först, därmed blir strumporna kvar till sist. Då uppstår fenomenet/sporten strumpmemmory Längst ner i korgen ligger då 55 st strumpor varav ca 10 par som man ska försöka matcha ihop. Enkel uppgift med tydligt mål? Icke! Det finns nämligen inga vinnare i strumpmemmory. Man vet aldrig hur många par det finns i korgen och man hinner ta upp varje strumpa minst sju ggr och undra "vart såg jag nu den andra" innan man insett att det bara finns en av just den strumpan och att det är den man tagit upp varje gång. Tröttsamt!

På tal om tävlingar utan vinnare så är det dags för upplösningen på biggest looser tävlingen....nu finns det ju iof vinnare i den tävlingen men det är troligtvis inte jag och Carolina. Min viktnedgång stannade av iom min eviga förkylning, Carolinas viktnedgång har inte stannat av...men å andra sidan har den inte riktigt börjat heller. För att vi ska ha en chans ska det nog till att både jag och Carolina tajmar in ett ordentligt toabesök fem minuter innan invägning...och att gravitationen som vi känner till den upphör att verka.
Men jag är nöjd ändå...jag är lättare och utöver förkylningen känner jag mig piggare än på länge. Jag förvarnar redan nu om att det kommer en före och en efterbild inom kort.

Rihanna ska tydligen ha börjat dejta Ashton Kutcher (stavning?) vilket är lite irriterande. Min framtida fru får givetvis träffa vem hon vill så länge hon dumpat honom lagom till P&L i sommar, men hon kunde väl valt någon annan än den fjanten?

Ciao!

/Jon


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0