Two of the lucky few

Yeah! The man is back! Har en del att dela men ingen tid så jag knappar lite grann.

För drygt en vecka sedan ställde Rihanna in sin Malmö-spelning och en av Globen-spelningarna och det kommer inte att bli några ersättningskoncerter, dålig stil kan tyckas. Men det påverkade inte mig och Carolina nämnvärt eftersom vi var på plats under den spelning som blev av! Efter lite trafikkaos á la Stockholm med krock i tunnel och extra lång kö checkade vi in på quality hotell globe - två stankast från våran entrée. Några snabba bärs senare satt vi och kollade när DJ:n Calvin Harris värmde dom drygt 13.000 förväntansfulla i publiken. Plötsligt så stog den läckra lilla köttbiten på scén och brände av världens show, ljudet var knackigt till en början men något missöde hör liksom till när man är på event i Globen. Efter ca två timmar med en radda hits gick vi nöjda tillbaka till hotellet och sov gött och länge. Två tummar upp för det initiativet.

Väl tillbaka på jobbet hände det andra grejjor, David tyckte att det var kallt på torsdagmorrgonen så han beslöt sig för att elda med trucken...eller det sket si när han skulle rycka batteriladdaren och det kortslöt med en liten batteribrand som följd. Med en fantastisk karatespark (stelbent kråkspark) fick jag igen locket och hindrade branden från att sprida sig. Brandkåren dök upp med två bilar plus en insatsledarbil, jag räknade till minst tolv brandän som gick loss på våran stackars truck. Dom verkade mer än lovligt besvikna, dom hade nog hoppats på övertänt...

Efter att vi vart på Rihanna fick Kian följa med Farmor och Farfar till borlänge för lite välförtjänt extra uppmärksamhet. Det gjorde honom verkligen gott att få vara kung för ett par dagar.

Theo Har börjat kravla sig fram och det går skapligt fort, givetvis är han på jakt efter alternativa leksaker typ fjärrkontroller och telefoner eller alternativt snacks typ skräp och kanten på fårskinnet - yummy!!!

Idag spelade jag dinosauriememmory med Kian och eftersom det finns betydligt fler brickor än både jag och han har tålamod till fick Kian välja ut dom dinosaurer han ville ha med. Ni vet dom coola dinosarna som Stegosaurus (den med plattor på ryggen) Plesiosarus (svanödlan-personlig favorit) och Tyrannosaurus...ingen av dom fick vara med.
-Åh, Plesiosaurus...det är pappas favorit!
-Jaaa!...den ska INTE vara med!
 Däremot fick alla töntiga växtätare som såg ut som små bajskorvar vara med, vad handlar det om?

Ciao!

/Jon

Lugnet har lagt sig på Garpvägen.....

Båda barnen sover!!...jippie :D

Nu har jag två kurser avklarade, hade betygssamtal idag och fick VG i Rättskunskap och i Administration A. Känns rätt bra :)
Idag började jag med Programhantering, men eftersom jag inte har fått min bok som jag beställt så har jag inte kunnat plugga något. Men vad gör det, då har jag kunnat leka med mina barn desto mer :D
Men det blir ju o ta igen det imorn när boken kommer :P

I eftermiddags var jag och Jon iväg och spelade badminton medans pappa var barnvakt åt busungarna. Det var kul att spela badminton, men tiden gick alldeles för fort. Man tror inte att det ger något när man väl spelar men jag är ganska mör i kroppen nu. Jag spelade slut på Jon också, han höll på o svettas bort :D

Nu ska jag se på "Ensam mamma söker" :)

Bye bye!RSS 2.0