Eskilstuna Djurpark 2010.05.25-2010.05.27

Här kommer lite bilder från våran minisemester....




Jon & Kian inne hos kängurun


Den här blev jag rädd för, den börja hoppa efter mig när jag stod o tog kort. (Ahhh!...)


Bongo


Här inne åt vi mat


Surikaterna får mat, dem var jättesöta


"Morfar!" haha, Kian är så rolig :D


Man blir trött av att gå på zoo flera timmar i spöregn....


Men nästa dag var det sol och klarblå himmel


Det fanns en lekpark vid campingen...


och det var tur det för det bästa som finns är ju att gunga :)


Pappa....


och mamma gillar också att gunga ;P


Wow kolla in Lejonet!


Kian tyckte det var kul....


ända tills han fick syn på en pippi han kunde jaga..haha


Kian sitter på en tiger och ryyyyter "rau rau!"


Här är en av tigrarna som Jon hade dragkamp med


Mattajm!


Kian kallade flamingos för "Gojja".....


och när han väl fick se "Gojja" så sa han "Pippi"


Gott med glass!


Stugan vi bodde i


Sista dagen på djurparken


Jon & Kian kollar in Lejonen


Lejonhanen


Kian tittar på Aporna


Apa 1.....


Apa 2


Här är någon sorts babian


En Leopard.



THAT'S IT! :)

Hemma igen! 100527

Nu är vi hemma från våran zoo-tripp till Eskilstuna och vi har haft tre fantastiskt roliga dagar. Tisdagen var väl kanske inte jätterolig vädermässigt, men vi kämpade oss ändå igenom dryga fyra timmar på djurparken i ösregnet. Det slutade med att vi hade hela djurparken själv eftersom alla andra gav upp och gick hem. Dagens höjdpunkt var när kian fick syn på en dvärgflodhäst och glatt utbrast: -"Morfar!"
Väl hemma i den mysiga stugan, som till pappas förtjusning låg i "fantomenbyn" (alla byar såg likadana ut) spelade vädret ingen roll. Kian busade runt ett tag innan han gick och la sig. Han har vart så go' och gla' hela semestern, världens duktigaste gosegris. Mamma och Pappa hade tisdagsmys med godis och dricka framför första eurovisionfinalen. Serbien var bäst och vinner förhoppningsvis trots frisyren.

Andra dagen var det strålande väder och Kian sken ikapp med solen från den stund han vaknade (alldeles för tidigt). Vi gungade lite i lekparken och sov en tidig middag för att orka med en heldag på djurparken. Vi såg vårtsvin och gibbonapor innan vi gick till lejonen som vi lyckats missa dagen innan. Lejonen var på hugget och gick fram och tillbaka framför glasrutan där Kian stod med stora ögon, jättespännande tyckte han. Tills han fick syn på en gråsparv och satte av efter den "pippi, pippi...komma pippi!" sen hittade han, hör och häpna, något som var ännu mer spännande *trumvirvel* : EN KOTTE! sedan försökte han mata lejonet med kotten genom fönsterrutan. Vi passar på att kolla in kottarna på zoo för det har vi ju inga i Garphyttan.
Pappa var med i tigerdragkampen men förlorade föga överraskande mot den köttätande besten. Kian hade jättekul åt Pallaskatten som försökte attackera mamma genom glaset och fick ett nytt favoritdjur i flamingona som han envisades med att kalla "gojja". I souvernirshoppen fick han en oseflamingo och ett goselejon plus lite småskrot.

Vi lyckades även smita in på zoo en liten stund en tredje dag och kolla på favoriterna en snabb vända innan vi åkte hem. Väl hemma laddade pappa för grabbhalvan med att ta familjen till öppningen av media markt och elgigantens jättevaruhus i marieberg. På slagfältet som var elgigantens butik lyckades vi säkra en ny spis och torktummlare, en extern hårddisk till mamma, en cd-spelare till Kian och lite TV-spel till mig. Dom som kan matte kan räkna ut att pengarna är slut :)

Taktiken inför grabbhalvan var enkel, gå ut hårt och skaffa försprång på VD:n och sedan inte titta bakåt förns efter mållinjen. Det funkade utmärkt trots blodsmaken sista kilometern. 21:30 att jämföras med VD:ns 22:30
eller Carolinas 42minuter en vecka tidigare i vårruset.

Nu ska vi se om sverige går vidare i eurovision, hoppas carolina lägger in lite zoobilder inom kort.

/ Jon

100522 Lördag

Oki det får regna inatt men imorgon när jag vaknar vill jag ha sol och värme tack!!
Idag har jag inte fått njuta av det fina vädret alls eftersom jag har jobbat heeela dagen :(

Förresten igår när jag och Kian skulle käka frukost så såg vi att det var smockat med myror på golvet i köket och hallen...inte så coolt!!
Jag dammsög och torkade golvet sedan åkte vi iväg och köpte myrdosor som vi placerade ut lite överallt utanför huset. Jag har inte sett någon myra sedan dess, så dem verkar funka bra iaf :)



Nu ska jag lägga mig o sova. På tal om det så kunde jag inte somna igår kväll, ända till kl.03 låg jag o vred & vände...hoppas på bättre sömn inatt....


100520 Härliga bilder!

Uj nu var det längesen vi bloggade här....

tyvärr är ju jag dement och minns inte vad vi har gjort det senaste dagarna :P

Men igår kväll var iaf jag och Kian på Vårruset. Det var min mamma som tyckte att jag skulle springa istället för henne så kunde hon ta hand om Kian, så det gjorde jag. Det gick väldigt bra, sprang och gick lite om vartannat i alldeles lagom takt...hehe 5km på 40min :D
Men skyller på att jag "sprang" med en gammal klasskompis från högstadiet och vi hade mkt att prata om och då kan man inte ta ut sig helt (man måste ju orka prata också!) ;P
Våra mammor jobbar ihop så dem var barnvakt båda två istället för o springa..hehe.
När vi kom i mål så satt vi(mammas jobb) och hade picknick och Kian han sprang mest runt och charmade alla andra som satt och hade picknick. Hehe han är inte blyg av sig han inte!

Lägger upp lite härliga bilder på min skrotunge....
(så kanske jag får minnet tillbaka och kan berätta vad vi har gjort dessa dagar)


Brrrum brrrrum, Kian åker bilen. Igår när vi kom hem från dagis.
Det har gått jättebra att ha Kian på dagis fast det var så längesen han var där.


Här kastar Kian sten. Men jag vill att ni kikar lite längre upp på bilden och ser hur fint jag gjort i trädgården. Jag har varit en duktig trädgårdsmästare när Jon har jobbat och Kian varit på dagis :)


Igår när vi hade busat klart ute. Han satt såhär fint på stolen en evighet, han åt upp en hel banan och tre Kiwi under tiden (utan att kladda!)


Senare så skulle han ha samma som mamma..nämligen Smoothie. Självklart får han en egen mugg av mamsen. Det gick ju inte jättebra kan jag säga, dricka ur mugg är svååårt!
Men kan meddela att Smoothien var väldigt god enligt både mig och Kian :)



Kian har väldigt svårt att sitta still när han har ätit klart sin mat!... (idag vid middagsbordet)


Vad har du på din tallrik Pappa??.....


Hej hej Mamma!.....

sen kände jag att det var dax att säga åt herr busfrö att man inte får göra så :P


Jag ska börja ta lite mer kort igen, har varit dålig på det ett tag nu. Det är ju bra att ha när minnet sviker ;P

Nu ska jag lägga mig o soooova...
natti natti!

Woohooo!!

Igår vann jag på Stryktipset...hela 138:- blev det :D

I förmiddags var jag och Kian ute och klippte gräset och lekte i trädgården, det var ju superhärligt väder ute! Sedan gick vi in så att Kian skulle få sova middag och jäklar vad han sov..hihi, det var jättesvårt att väcka han :P 

Vi åkte till mina föräldrar på eftermiddagen eftersom dem skulle ta hand om Kian medans jag och Jon var och kollade på ÖSK-Trelleborg. Jon fick två sittplatsbiljetter av sin chef eftersom han inte kunde gå själv idag. 2-0 blev det :)

Imorgon ska Kian till dagis för första gången på jättelänge, jag undrar hur det ska gå? Han har blivit så väldigt mammig på sistone. Men förhoppningsvis går det bra ändå!

Nu ska jag göra lite sit ups och sedan hoppa i säng....

-bye



Här sover Kian middag ♥

Söndag 100516, Stort kalas

Nu har jag inte bloggat på länge och det har helt med Xboxandet att göra. All min "egna tid" har gått åt till Lost Planet 2 - spelet jag har sett fram emot sedan Lost Planet 1. I synnerhet sedan det annonserades för drygt ett år sedan. Och det är så bra, och det är så kul!!! Men nu ska jag inte gagga mer om det.

För igår var det 50-års kalas hos Carolinas pappa Conny (eller Tonny som Kian säger) Trevligt värre var det med god mat och smarrig tårta. Tillgång till gratis alkohol fanns det också, och det är ju aldrig fel. Nu hade jag match idag så jag tog det lilla lugna. Carolina valde också att dricka som en vuxen, kanske beroende på att alkoholen haft negativ påverkan på henne om sistone, kanske för att Kian ville vara med så sent som möjligt och stannade uppe till ca halv elva. Conny fick iaf en liten tunna med div. godsaker, biljetter till ba efter jörn skifs samt presentkort till fin resturang av sina barn med familjer. Kian hade fixat ett memmory med fina bilder på sig själv som han och morfar kan spela när han blir lite äldre (Kian alltså, morfar har nog åldern inne).

Idag har det vart en tröttisdag, varken jag eller Carolina sov jättebra, jag slapp iaf ha en Kian som snurrade runt i sängen. Men jag spelade ju fotboll och blev lite extra trött av det. det blev seger i våran div 8:a match och jag skulle vilja gå så långt som att säga att jag dominerade...dom sista 10 minuterna. jag spelade 45 minuter fördelat på 3 innhopp. Med min form kan jag säga att en kvart åt gången var alldeles lagom. Med 10 minuter kvar snappade jag upp en bakåtpassning tack vare min fasansfulla speed, fintade upp målvakten i korvkön och la in bollen i öppet mål. 4-2 och matchen var punkterad. fem minuter senare snodde jag bollen av en back, snurrade upp en annan och rundade målvakten. Skulle precis lägga in den i tom kasse när Theo avväpnade mig och la in den istället. Han har haft STORA problem med att sätta sina lägen så jag nöjde mig med en assist. En missnöjd halvapa gav Theo en smäll på käften istället för att tacka efter matchen, polisanmälan på g där. Dom hade slängt lite käft under matchen men kan man inte hantera det så ska man absolut inte börja snacka.

Nu sitter vi och hejjar på Carolinas tips, hon är riktigt bra på att tippa. Just nu är det Gävle-Göteborg som något av lagen måste vinna, Carro har 1:a och 2:a på kupongen.

Nu ska jag åka och handla mjölk på konsum, hej på er! / Jon

100514 "Blogga blogga blogga...."

...tänkte jag att jag skulle göra innan jag hoppar i säng.

Imorse fick jag sovmorgon ända till kl.08:30, duktig pojke att sova så länge ;)

Idag var jag och Kian o fixade klart presenten till Pappa som vi ska åka o fira imorn, han fyllde 50 år förra helgen.

Jag var ute på en liten löparrunda ikväll, efter att jag proppat i mig choklad för fjärde dagen i rad så fick jag nog. Nu ska jag försöka bli av med mitt chokladsug! Jag har iaf varit duktig o gjort Sit ups, rygg-samt rumpövningar några veckor nu, tänkte att det blir lättare o bränna fett när man har lite muskler :)
Det värsta jag vet är nämligen att springa, sååå jobbigt o tråkigt! :P
Men ska försöka springa den där korta biten jag sprang idag typ varannan dag...ehh lyyyycka till Carolina! ;)

Nu ikväll har Jon suttit uppe vid sin X-box o jag har suttit framför tvn, men mest surfat runt på datorn. Roliga Fredagskvällar vi har då :P Näää...

Nu ska jag lägga mig o sova, hoppas Kian tar sovmorgon imorn också...

-bye!

100513

Sitter uppe med Kian som inte ville sova längre än till kl.06:30 idag. Jon ska få sova ut tänkte jag.
Kian har blivit så otroligt trotsig. Dem flesta säger ju att treårstrotsen är värst , men det kan inte bli värre känns det som...möjligen oftare :/
Han skriker och lägger sig ner och vägrar göra som man ber han och likadant är det om man inte gör precis som han vill, alltid tvärtemot! :P
Nu ska han tex bara springa in i sovrummet och väcka Jon, bara för att han inte får gå in där..hehe, skitunge! ♥

I Tisdags hade Jon löneförhandling med chefen, han fick löneförhöjning *tummen upp för det* :)

Igår fick vi upp telefonen som jag fick när jag fyllde år, så nu har vi en hemtelefon som fungerar. Fick upp mina hyllor på väggen i köket också, vet bara inte vad jag ska ha på dem..hehe. (Jon blir galen på mig) Har just nu en tavla och en silverbricka på den (bild nedan!) Funderade på o ha kokböcker också men det blev inget bra. Tips? :) 

Ikväll ska vi hejja på ÖSK när dem vinner över IFK Göteborg! ;)
Annars vet jag inte vad som händer idag.

Ha en trevlig "Söndag" (Torsdag)

-bye!




Plugga..!?

Jag ska söka den här utbildningen och hoppas verkligen att jag blir antagen. Det finns ju bara 20 platser, så chansen är väl kanske inte så stor. Men jag vet inte hur många det är som vill plugga till Tandsköterska..? :P
Jag har haft det i tanke i många år, men jag har ju inte velat plugga så...men om jag kommer in på den här utbildningen så är det kanske dax nu :)

Tandsköterska

   
   
Studietakt Heltid, distans
Utbildningstid 60 veckor med start 17 januari 2011
Utbildningsform Distans med föreläsningar på studieorten. Metodövningar är inlagda vid tandvårdsklinik i Örebro.
Antal platser 20

Behörighetskrav

Grundläggande behörighet eller motsvarande

Sista ansökningsdag

Pågående utbildning - Ej ansökningsbar för tillfället! Information om ansökningsdatum kommer efter sommaren.
   
Om utbildningen 1/4 av utbildningen består av lärande i arbete (LIA). Syftet är att ge dig som student möjlighet att integrera teoretiska kunskaper med praktiska färdigheter.

Utbildningen kommer att genomföras med inslag av problembaserat lärande (PBL), som ger dig förutsättningar att:
- bearbeta din inlärning intellektuellt och emotionellt
- behärska din egen inlärningsprocess
- öka din medvetenhet om omvärlden
- öka ditt självförtroende, din självkännedom och självkänsla
- utveckla förmågan till problemlösning och samarbete


Utbildningens innehåll:
- Administration och organisation
- Anatomi, anestesi och famakologi
- Material och miljö
- Odontologi 1
- Odontologi 2
- Oral hälsa 1
- Oral hälsa 2
- Vårdhygien och smittskydd
- Lärande i arbete 1
- Lärande i arbete 2
- Lärande i arbete 3


Bakning

Idag bakade jag ett jättegott bröd, nämligen Sirapslimpa




Ingredienser

50 g smör
5 dl filmjölk
50 g färsk jäst
2 dl mörk sirap
2 tsk salt
6 dl vetemjöl special
6 dl rågsikt


Gör så här


1. 
Smält smöret och blanda med filmjölken. Värm till fingerljummet, max 37 grader

2. Smula jästen i en bunke och tillsätt degvätskan, sirap och salt.

3. Tillsätt vetemjöl och rågsikt lite i taget tills degen går ihop och blir mjuk och elastisk. Knåda in det sista mjölet för hand.

4. 
Jäs i bunken under bakduk till dubbel storlek.

5. Sätt ugnen på 200 grader.

6. Baka ut degen till två limpor och lägg i mjölade brödkorgar alt. på en plåt med bakplåtspapper, jäs under bakduk till dubbel storlek.

7. 
Grädda bröden i mitten av ugnen i 35-40 minuter. Täck dem med aluminiumfolie efter halva tiden så att de inte blir för mörka.


Hehe..sååå rolig!...

Maria Montazami: "Det är så jobbigt för jag är så snygg i allt, det hade ju varit lättare om man var ful i allt så att man kunde få vara snygg någon gång ibland." - HAHA..SÅ SANT!

Maria Montazami: "Tänker på svenska, översätter till engelska och sedan tillbaka till svenska"- SÅ BRA!! :D

Maria Montazami: "Does the fish have any legs?" - Hehe störtskön!


Ja hon är ju bara för underbar den där Montazami :)

100509 "Vad ska det bli av mig??..."

Hejhopp!
I helgen har vi varit en tripp till Stockholm på släktträff (Jons släkt) Det var trevligt. Lite jobbigt för Kian att åka så långt bara (28mil) men det gick ganska bra, han är duktig :)

Idag fyller min Pappa 50 år, men dem(Mamma, Pappa, Sandra) har flytt landet och är på Island just nu. Får hoppas att dem har det bra där borta och att det inte kommer nåt askmoln och förstör deras hemresa :P

Jag sitter här och har ångest....vad ska det bli av mig egentligen?? Jag vill ha ett fast och ordentligt jobb, men det känns ju omöjligt nu för tiden. Jon var sur och tvär på mig ikväll och tyckte jag skulle ta o plugga för annars kommer jag aldrig få nåt ordentligt jobb. Men jag KAN INTE, har ingen som hellst lust att plugga och det finns inget som intresserar mig så mkt att jag vill plugga till det!! Jag satt och skrev en ansökan till ett jobb som Personlig assistent på 70% (man behövde inte ha jobbat som det förut utan det viktigaste var att vi kan skratta och ha kul tillsammans) men det tyckte inte Jon att jag behövde söka för jag skulle ändå inte få det....det känns inget vidare att höra!! Skickade iaf iväg en halvdan ansökan, tror inte heller jag kommer få det men jag har ju större chans nu än om jag inte hade skickat någon ansökan alls.
Jag känner mig redan pressad och stressad som det är av att bara få jobba extra på Willys. Jag behöver/vill verkligen inte höra hur värdelös jag är...I know! Känns inget vidare eftersom jag inte kan göra mkt mer än o söka jobb för tillfället.

Nu ska jag försöka sova....


Quasimodo

DIREKT FRÅN SOVRUMMET: ETT BLOGGINLÄGG!

Ännu en arbetsvecka till handlingarna, och äntligen är det dags för helg. Veckan har känts längre än vanligt trots att jag känner av lite tidspress. I vanliga fall skuttar timmar och dagar blixtsnabbt när jag har för mycket att göra och för lite tid men inte vecka 18.
Strul med systembyte och viss iritation över företagets gamla synder har lett till sönderhackade dagar vilket i sin tur lett till stress och ännu mer irritation. Men, men ingen lever eller dör med ett par färre älghanddukar levererade.

Till helgen blir det släktträff vilket känns spännande, jag kan inte minnas att jag träffat någon av människorna som kommer att vara där förutom min biologiska farfar Sven. (och mamma och pappa...och Carolina och Kian förståss.)
För att hinna till Blidö i tid så står klockan på 05.40...det känns inte lika spännande.

På söndag har Direktörn bjudit med mig på fotboll på Behrn arena. Avnjuta ÖSK-Djurgården på företagets fina platser är inte illa. Extra kul tyckte jag eftersom man känner sig lite betydelsefull och omtyckt när man får sitta med företagsledningen. Tyvärr sköt Carolina dom funderingarna i sank när jag kom hem.
-Dom ser nog bara till att du kommer ut lite bland folk inför kunddagarna (19-20 maj mingla med designers och övrig personal på F&F).
 Ungefär som att ta ut lilla Quasimodo en tur på karnevalen då eller? Tack älskling!

Till sist tycker jag at det är dålig still att försöka hitta en syndabock för allt skrutt i världen. Allt löser sig om man själv står till synes utan skuld. Jag har alltid (så länge jag kännt till) gillat Barrack Obama, men hans senaste utspel angående oljeläckan i mexikanska golfen har fått mig på andra tankar.
-"BP is responsible, BP will pay the bill"
Vad har Brommapojkarna med oljeutsläppet att göra och hur ska dom ha råd att betala för det?

Tjolahopp! /Jon

100506 "I know I know I know..."

Ja jag vet!...jag är dålig på att uppdatera här och när jag säger till Jon att blogga så orkar han inte. Jag tycker nämligen det är roligare när Jon skriver här, då har jag nåt roligt att läsa sen ;P

Lilla snuttis Kian är förkyld, tack vare dagisfröknarna som inte tar på han ordentligt med kläder när dem är ute! Jag hade på Kian en t-shirt, långärmad tröja och en flecejacka när vi gick till dagis igår, och när Jon skulle hämta han så var dem ute och lekte och då hade han bara t-shirt och en långärmad tröja..INGEN JACKA!! *grrrrrr* Så varmt är det ju inte ute, det är ju skitkallt emellanåt! Inte konstigt att han är förkyld!!
Jon visste ju inte vad jag hade tagit på Kian på morgonen så han tänkte ju inte på det utan han tog Kian och gick hem. Det var jag som märkte idag när jag och Kian skulle gå ut, hittade nämligen inte hans flecejacka.

Idag var Sara här en sväng. Vi fikade, snackade skit och var till lekparken med Kian. Det var trevligt! :)

Kl.19 satt vi bänkade framför Helsingborg-ÖSK...tyvärr gick det inget vidare. Domaren var SÄMST!! 2-1 blev det.

Kian ville INTE sova ikväll, det gick inte att få han o sova på nåt sätt. Till slut vid 21:15 så fick jag han att somna i sin säng.

Nu ska jag gå och kolla in resultatet av färgningen på mitt hår som jag gjorde tidigare idag. Borde ju inte vara jättestor skillnad sedan tidigare, men slipper iaf störa mig på den extrema utväxten :P

Yeye...sov gott! ♥


Örebroseger

Det var spel mot ett mål nästan hela matchen och tillslut tog Örebro en välförtjänt seger. Fotboll? Nej, nej...det var stadskamp mellan Mensa-Örebro och Mensa-Karlstad. Örebrolaget var helt enkelt för starka och dominerade speciellt dom kluriga grenarna (surprise, surprise). Själv var jag helnöjd och kände mig faktiskt som den klurigaste av dom kluriga, trots massiv sömnbrist pga av übersnarkaren Carolina. Jag passade på att spela in detta diaboliska djud, skulle jag spela upp det för någon skulle personen ifråga trott att jag blivit jagad av en uppretad björn.
Carolina hade vart på stan och druckit vin. När hon kom hem var hon lite lullig, och hon skulle minsan ha en varm korv när hon kom hem. Snäll sambo som man är kokade jag korv klockan halv tre på natten, men när den var klar verkade hon helt tappat sugen. Glömt bort beställningen hade hon också gjort :/

Gjorde en riktigt bra träning på eftermiddagen också trots massiv sömnbrist, bra form på mig! Samtidigt vann ÖSK sin hemmamatch och ligger på en fin 3:e plats i allsvenskan.

Idag kom sömnbristen ikapp mig, jag var gristrött i morse. Här kommer en lista på saker jag fick med mig till jobbet som egentligen skulle vara hemma:

*En matlåda med vanlig köttfärs som inte passade ihop med grönsaker och tortillas.

Här kommer en lista på saker som inte kom med:

*Creme fraiche till min lunchtaco
*Jalapeños till min lunchtaco (fattig lunchtaco)
*tacosås till min lunchtaco (fiasko, vad fan lyckades jag ta med mig egentligen)
*tacoköttfärs (Kul lunchtaco? fler ingidenser hemma i kylskåpet än på jobbet)
*Arbetsbyxorna (den som inga byxor har...)
*Vattenflaska (jag är ett med min flaska, men inte idag)

Men idag fick jag iaf ett litet kontor med en ny dator, det var det enda possitiva på jobbet för idag. Nej, vad elakt. Vår nya medarbetare var inne och presenterade sig, ingen stor grej men hon verkade vara en sån där possitiv energisk männsika...och det är ju kul.

Kiangrisen har vägrat gå och lägga sig i tid dom senaste dagarna, igår gav han sig inte förns han legat och grisat i våran säng en halvtimme. Då var klockan halv tio. Men idag hade han busat så mycket att han la sig utan protest vid kvart i åtta, skööönt. Man blir heeelt slut av att jaga runt honom nu för tiden...han är så snabb och envis. Jag blev så trött idag att jag var tvungen att äta upp Carolinas choklad :P Inget socker var det ju Jon, tänk på snoppmätartäv...jag menar grabbhalvan.

Nu ska jag ta igen lite sömn, vi höres /Jon


En dubbel.

Nu hade Carolina redan kritat ner ett inlägg för idag. Därmed, mina damer och herrar, får jag lov att presentera...en dubbel!!! Ni är väl inte överdrivet intresserade av vad jag pysslat med dom senaste dagarna, men jag tänker skriva det ändå och det finns inget ni kan göra för att stoppa mig.

Ni kanske trodde att jag gick i idé efter måndagen, men jag gick faktiskt till jobbet på tisdagen. Klockan 5 för att vara mer exakt, trots att jag inte kom i säng förens sent kvällen innan. Detta upprepades dagen efter och så inleddes den onda cirkeln med för lite sömn. Detta ledde i sin tur till en orkeslöshet som utmynnade i brist på blogginlägg från min sida.

Vad har hänt då? Min lömska VD bjöd på krämbullar utan att ta någon själv för att "det skulle räcka åt alla", ändå blev det en över, how come? Nästa rast kom han stickandes med anmälan till grabbhalvan. Pretty sneaky, göda upp mig för att kunna fixa mig sen. Inte nog med att han halade fram anmälan, han hade skrivit ut resultatet från sin senaste grabbhalva 21.24. Inte nog med det, han undrade om inte jag hade sprungit på 23 någonting (mycket riktigt, 23.34). Inte nog med det heller, han frågade om han skulle skriva dit vid vilken ålder han hade gjort resultatet (kan det vara 59 din gamling). Ni kanske tänker att "Den där Jon är nog alldeles för mogen och intelligent för att ge sig in i den här vuxenvarianten av snoppmätartävling" men ICKE! Utmaning var det här, jag skall SEGRA!
Mindre socker och mer springa för min del. Motiverad och i form fixar jag 21, och jag kommer att vara i form och jag kommer att vara motiverad. Må längsta snoppen vinna!

Istället för att se ÖSK-fiaskot i onsdags kollade jag in Mariebergs seripremiär, eftersom jag gjort hela 1 träning på dom fyra senaste veckorna var jag en bra bit från startelvan. Men våran nya "supermålvakt" som ensam skulle ta oss till div 5 såg mänsklig ut. Grym på linjen men rätt taskig i luften. Motiverad och i form har jag goda chanser att lägga vantarna på platsen i buren, och jag kommer vara i form och jag kommer att vara motiverad.

Min fru är en liten fuling. Hon skulle jobba klockan 11.30-19.00 men dom hade ändrat till 15-19. Idag ringde dom och ändrade tillbaka 11.30. Då var det synd om Carolina, det hade ju vart så skönt med en kort dag på jobbet tyckte hon, stackars...men vänta lite. När dom kortade tiden var det ju skrutt att hon fick jobba så lite, onödigt att ens åka dit osv. Älskling...är det så att du försöker mörka att du är en liten lathund? ;)

Oj, nu är klockan över 12 och det är egentligen lördag men jag räknar ändå det här som en fredagsdubbel, bara på summersense.blogg.se damer och herrar. Tiden flyger när man kollar på världen bästa film "Cinderella man" awsome!

sov gott! / Jon


RSS 2.0