Nu så!

För er som saknar mig (mamma) och undrar vad jag gör nu för tiden när jag aldrig bloggar så finns det ett svar. Jag läser böcker. Planen är att bli en sund själ i en sund kropp och därför har jag även tränat någolunda ordentligt. Mellan mig och målet har det dock funnits ett hinder - onyttiga saker som går att äta och som är fruktansvärt goda. Men inte längre! Med en månads träning kvar inför Turkietresan är det nolltolerans mot sötsaker, donkens, chips dricka etc. ...införsel av dylika livsmedel i hemmet är belagt med fysisk bestraffning. Det finns en pizzaklausul som tillåter två pizzor var fram till den 23:e juni men i övrigt är det stopp. Jag är sjukt taggad, har skrivit ett tränigsschema och gjort en bra träningslåtlista. Dessutom har min order från gymgrossisten anlänt efter många om och men, som plåster på såren för den oskäligt långa väntetiden skulle jag få ett presentkort á 150 spänn på mailen...det har däremot inte anlänt än.
Nu finns det inga ursäkter, en förebild kommer här (bild tagen före träningsmånadens början,inte att förväxla med "role model")
 
 
Givetvis har jag plockat fram min gamla polare och ställt honom på hedersplatsen i badrummet för att håna mig med sina schysta magrutor, han blir dock inte lika kaxig om man föreslår en snoppmätartävling...
 
Sist men inte minst! I det fall någon observerar mig sträckandes efter en kaka, en chokladbit eller annan onytighet så uppmuntrar jag er att stoppa mig, med våld om så krävs. Hjälp mig med detta!
 
gonatt/ Jon
 

RSS 2.0