Söndag 090628 "Första semesterveckan..."

Hejhopp!

Dags att försöka ta tag i det här med bloggandet igen då :P

Nu har älsklingens första semestervecka rusat förbi med en väldig fart. Vi var i Borlänge hos hans föräldrar, det var riktigt skönt att få komma bort och bli bortskämda en hel vecka. Sovmorgon, barnvakt och jättegod mat varje dag...så vi har haft det kanonbra. Det är alltid lika trevligt att komma upp till Borlänge och hälsa på dem där :)
Vi var på Peace&Love festivalen som var den här veckan oxå, så vi var och såg bra band varje dag. Jag gillade Volbite och Babyschambles mest, dem var grymt bra!

Nu är vi hemma i Garphyttan igen. Skönt att komma hem när man varit borta ett tag också, fast det tröttnar man ju snart på e det värsta :P

Nu har älskling bara en vecka kvar på semestern, vi har inte planerat in något speciellt. Min syster fyller på tisdag så då ska vi dit, får se om det blir nåt Liseberg..?

Nu ska jag nog hoppa i säng, är trött och sliten idag... passade på o festa till rejält sista kvällen när vi väl hade barnvakt och sovmorgon, hehe..inte bra gjort känner jag! :P

Ha de gött!
Bye....

Söndag 090607 "Ooups!"

Nu var det ett tag sen jag bloggade...

Men vad har hänt då...hmm?...minns fasiken inte, heh...

Jo jag har antagligen fått virus på min söta lilla Mini PC förresten ;(
Ingen höjdare då jag har ALLA kort på den datorn, från Kian som nyfödd och fram till nu!!

Igår var mina kära föräldrar hos oss. Vi fikade, var till lekparken med Kian en sväng och sedan kollade vi på fotbollen Sverige-Danmark...sååå irreterande att dem inte kunde ta o vinna!
Men det lag jag hejjar på har alltid sån jäkla otur, jag börjar ju nästan ta det personligt när det alltid går så dåligt för "mina" lag!..heh :P

Kian ställde sig upp på alla fyra helt själv igår förresten, det hände bara en gång o jäklar vad förvånad jag blev! :)
Snart kryper han nog så då bliré nog full fart.

Idag har vi inte gjort så mycket, det enda vettiga vi har gjort är att rösta till EU...
Eller förresten jag har ju klippt Kians naglar också..haha, det behövdes verkligen dem blir ju så jäkla vassa så han river både sig själv och oss...ont! ont! ont! ;P

Ne men det har som sagt inte hänt så mycket!


Lägger upp lite mobil bilder, det enda jag har nu juh..damn!...

 Haha Kian är jätteduktig att träna armarna på min "Leg Magic"

 Han är bara för söt! :)

 Min lilla goding! ♥

Onsdag 090603 "Envis bus unge!"

Idag har det inte hänt så värst mycket. Har städat, tvättat och lekt med Kian :)
Jag åkte iväg och handlade på eftermiddagen när Jon var hemma från jobbet.
När jag kom hem vid 19.00 så hade Kian precis somnat, han hade tydligen varit jättetrött så han hade somnat sittandes i matstolen när Jon skulle göra gröt till han. Hehe. Så det blev sängen och en flaska Välling istället för gröt då.
Vi trodde han skulle sova för natten eftersom han var så trött och inte sov mycket alls på dagen, men tjii fick vi..klockan 20.00 vaknar lilla ´skruttas´ och är pigg, glad och vill busa med mamma o pappa :P
Jon var förkyld och trött så han gick och la sig vid 21.00. Jag lät Kian hasa runt på golvet, sedan busade jag med han och efter de satte jag han i hoppgungan men han ville inte sova iaf...till slut vid 22.30 gjorde jag en halv flaska välling och gav han i sängen, då somnade han som tur var.
Hehe envisa unge, hoppas han kan sova ett tag nu :)

Just de syrran skulle ju snurra runt på krogen ikväll, usch vad nojjig jag blir...tycker hon kan hålla sig hemma så jag slipper oroa mig ;) hehe. Ne men får hoppas hon har roligt och att hon håller vad hon lovat, att INTE gå ensam om hon ska nånstans! Usch undra om jag kan sova inatt nu!? Herregud hur ska det bli när Kian börjar fara runt på krogen?...stackarn har ju nojjigaste morsan juh! heh :P

Ne de är nog bäst jag försöker sova!

Så otroligt hemskt!!...

Läste i NA i morse om en 4-årig pojke som hade drunknat i en utomhuspool i Östernärke igår kväll. Så hemskt!!
Mina föräldrar bor ju på öster och jag kom o tänka på att deras grannar har ju en pool och en massa barn, dem tog ju dessutom bort staketet runt poolen för nåt år sen. ´Tänk om det var deras barn´ var min första tanke...men sen kopplade jag bort det o tänkte inte mer på de....

....förrens Mamma ringde o frågade om vi läst tidningen idag o då fattade jag på en gång....det var deras barn!
Han hade tydligen cyklat ner i poolen och när styvpappan hade upptäckt han så gjorde han hjärt- och lungräddning på en gång, en annan granne som gick förbi deras hus just då stannade till där och försökte så gott hon kunde att lugna ner dem o få dem att förstå att det inte var deras fel. Pojkens syster som var 11år var helt hysterisk. Det tog 20minuter för ambulansen att komma dit (alldeles för lång tid enligt mig!) dem åkte med ilfart in till sjukhuset och försökte göra upplivningsförsök där men det gick tyvärr inte.
Mamman till pojken är dessutom gravid och skulle haft barn för någon dag sen, tänk vad fruktansvärt hemskt och jobbigt att föda och sedan ta hand om det barnet i det tillstånd som hon är i nu!! Jag kan inte ens föreställa mig hur otroligt stark man måste vara för att klara av något sådant!!
Man får sig verkligen en tankeställare....


Tisdag 090602 "What happens in Örebro?"

Igår var det riktigt härligt sommarväder hela dagen. Jag var iväg på massage vid 10, sååå skönt för min stackars rygg och axlar!
När jag kom hem satt vi ute i solen o hade det bra.
På eftermiddagen grillade vi och sedan gick vi till Folkets park och spelade Minigolf, Jon vann (som vanligt)..hihi, jag är ingen hejjare på minigolf. Men det är kul iaf! :)

Jon har inte fått nåt jobb idag så han är hemma. Vad som händer har jag ingen som hellst aning om? Det är ju jäkla skitväder, inget kul! Ska ju typ regna hela veckan nu (enligt NA) :P

Ha de bra!

-bye!



Min lilla sötnos :)

Måndag 090601 "Wonderful!"

Nu var det visst ett tag sen jag bloggade :P

I Fredags kom Kians Farmor hem till oss på eftermiddagen. Vi (=Jon) var ute o grejjade i trädgården medans Kian busade med Farmor :)
Sedan käkade vi Tacos och såg på TV innan det var läggdags för oss kvällströtta.

På Lördags morgonen åkte Jon iväg till Paintballbanan där han spenderade sin dag, det var Big game där med typ 190 pers som spelade Paintball :P
Själv hade jag riktigt trist! Det var superfint väder och jag hade verkligen velat sitta i solen o bara njuta, men har man en liten busunge så är inte det så lätt. Vill ju inte ha han i solen för mkt heller.
Beslöt mig till slut för att åka iväg till Hidingsta (mina föräldrar) men när jag väl var där och hade barnvakt så var klockan så mycket att jag inte hade nån lust att sola längre..hehe.

Igår var det däremot en alldeles underbar dag! Jag var ute och klippte gräset och sedan satt jag och brassade i solen och bara njöt :)
Älsklingen tog hand om Kian under tiden.
På eftermiddagen skjutsade Jon mig och Kian till mina föräldrar och han åkte iväg på fotbollsmatch.
Nicklas och Caroline var också hos Mamma o Pappa där vi åt mat, kollade på Ösk matchen och fikade :)
Jon kom efter sin fotboll som dem vann med 7-0.

Idag ska det också vara superhärligt väder. Jag ska först åka iväg på massage vid 10, ska bli riktigt skönt!
Vet inte vad som händer sedan, men vi ska iaf grilla i eftermiddag har jag bestämt :)

Nu ska min lilla gosiga snuttis få lite gröt i magen...

Ha de så gött!


RSS 2.0