Julsummering

Nu är glada julen slut slut slut.

Vi firade den "riktiga" julen hos Carolinas föräldrar och jag fick äntligen trycka i mig min beskärda del av julmat md intakt smaksinne. Vi anlände som vanligt långt mycket senare än vad som anses vara fashionabelt (ca 15 min medans vi prickade en timme efter utsatt tid) och tvingade på så sätt ihop schemat så till den milda grad att julmaten krockade med kalle anka. Vad gjorde väl det, nu måste det snart vara dags att lägga ner? Det åldras inte längre med värdighet. Modern tecknat görs i 3D medans kalles vänner dubbas med samma röst till alla figurer. SUCK! Men tomtarnas verkstad håller även om jag inte var tillräckligt onykter för att uppskatta det hela fullt ut.

Julafton flög iväg nu när Kian och Jonna är tillräckligt stora för att underhålla hela kvällen, det blir liksom inga sega pauser utan plötsligt har dagen gått och man ligger i sängen och blir sparkad av Kian.

Julkalappssummering:

Kians bästa - Det står mellan En brandstation och en lustig kulbana som man kan bygga på massa olika sätt, med en bob som god trea. Pappas favvo var kulbanan som idag har underhållit både far och son i ca 2 timmar men den fallar på att Kian inte kan leka med den själv...och sen låter den ju inte. Brandstationen däremot..PUH! Tre brandbilar, blinkande saftblandare, komradio, fyra knappar med anrop följt av högljudda sirener...behöver jag säga nåt mer? Egentligen inte men jag gör det ändå. - "Kalla på helikopter TUUUTUUUUTUUUTUUUT! Bil kör i fel färdriktning TUUUTUUUUTUUUTUUUT!" Jag har glömt bort ett men det sista kommer jag ihåg för det låter verkligen som om den säger "Öl till stationen" Man borde snickra ihop något liknande till nästa costumeparty man går på - pris till bästa utkädnad går till...Jon! utklädd till brandstation med blåljus på huvudet. När det är dags för tacktal trycker jag bara på knappen: "Öl till stationen TUUUTUUUTUUUTUUUT!"

Carolinas bästa - Rihannabiljetterna jag köpte förståss, koncert och hotell i början på november. Om hon gillar något annat bättre så får hon väl sätta sig och skriva nån gång, det här är MITT inlägg.

Jons bästa -  Det såg ut att vara klappat och klart när jag fick Assasins creed: Brotherhood till xbox av Carolina. Trots att överraskningseffekten uteblev (eftersom jag gav henne två titlar att välja på och sa att jag INTE ville att hon skulle lägga massa dineros på juklapp åt mig) så var det en väldigt bra gåva, given etta! Men så hände det sig att familjen Fredrikson-Mansikka kom på besök igår och Johan hade i löndom inhandlat en julgåva till mig. Och det var något av det finaste man kan få - Inte fred på jorden eller något bidrag till nån skola i afrika utan nåt ÄNNU större: En "gears of war" t-shirt med tillhörande svettband! (paus för förundran) Jag har haft t-shirten på mig sedan jag öppnade paketet och den börjar lukta konstigt under armarna men den är bara så fin (foto senare). Spank you Johan! Spank you VERY much!

Min förkylning har max två dagar kvar att leva vilket är BRA eftersom dieten av choklad, skinkmackor och julmust (vi slängde in en annandags-pizza idag också) börjar få mig att känna mig..fluffig. Som ett mulligt litet moln. Och jag som har lovat mig själv att vara i form till sommaren.

Sist men inte minst måste jag dela med mig av min olustkännsla jag har. Jag har vart på alldeles för bra humör på sistone och jag blir liksom inte av med det. Jag kan inte luta mig tillbaka och njuta eftersom det inte känns riktigt rätt. Ligger det någonting och lurpassar på mig inom en snar framtid?

Stort tack till först och främst min lilla familj, men även alla andra som på något sätt vart med och bidragit till att göra det här till världens toppenjul. TACK!

Egentligen var det tänkt att Jesus skulle födas i Norge men det sket sig när dom inte fick ihop till tre vise män.

Nu: uppesittarkväll med AC Brotherhood! Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0