Upp and running!

Bloggverksamheten har legat nere pga tekniska problem. På något sätt har lösenordet till routern blivit ändrat, antingen på routern eller vid inlogget på lilla datorn. Efter en sync så flyter allt utmärkt igen. Frågan alla ställer sig är hur kunde det hända...ena dagen funkar det nästa gör det inte det. Jag har inte gjort nåt, jag tror inte Carolina vet hur man ändrar nåt, är Kian den lilla boven i dramat? Det låter otroligt osannolikt men han har talang för att hitta på rackartyg vår lille skrutt.

Men på senaste tiden har han blivit mer gosig än busig, han springer runt och kramar mamma och pappa eller så tar han någon av oss i handen och knatar iväg för att visa något spänande han upptäckt. Idag lyckades han äta en tallrik med köttfärs och makaroner helt själv med sked, han grisade ner rätt ordentligt men fick i sig en hel del.

I lördags var vi på "riktigt" kalas hos Ella, med tårta, ballonger och andra barn. Kul tyckte Kian som roade sig för sig själv utan att knappt bry sig om sina föräldrar.

Nu kom Carolina hem från linedance och det är dags för En annan del av Köping på tävä.

Hej på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0