Ingen bra måndag, men det har vart värre.

Idag har det inte vart någon höjdardag, iaf inte på jobbet. Men det hela började bra, med en fungerande kupévärmare blev det den minst plågsamma bilfärden till jobbet på länge. Väl på jobbet började allt som vanligt, förutom att det var blött på golvet där det hade lagats i fredags. Det visade sig att beläggningen inte hadde härdat - mjukt golv. Inte alls coolt eftersom det inte gick att köra med truckarna. Med tanke på att det fanns väldigt mycket att göra idag som inte blev gjort, så lär det finnas ännu mer i morgon.
På frukosten berättade Carolina att hon skulle på jobbmässa imorgon. Hon sa att hon skulle skriva CV eller nåt.
-Zebra! utbrast Kian lyckligt i bakgrunden.
-Nej Kian. CV, sa mamma.
-Zebra! envisades Kian.
Det hade nog vart uppfriskande om någon tog med en zebra istället för ett CV.

På lunchen hade jag med mig pizza från igår, det vore ju dumt om den skulle gå till spillo. Det var faktiskt Kian som ville ha pizza igår. Han såg en tom kartong när vi städade och antog att det var en pizzakartong.
-Mamma! Kian ha pissa.
Eftersom jag röstade med Kian så hade vi vart två mot en vad Carolina än tyckte.

Fastighetsskötaren var tvungen att använda aceton för att få bort den ohärdade massan innan han kunde lägga i ny. Det räckte INTE med 5 litersdunken, jag sög i mig medans det var gratis.

Jag köpte med mig lite grejjer hem från jobbet. Jag tror Carolina uppskattade grejjerna, men inte lika mycket som Kian. Han äääääälskade sitt nya turkosa grod-bäddset så mycket att han ville lägga sig klockan fem. Tror inte att det blir några problem att lägga sig ikväll.

Mitt nya liv har inte precis kickstartat. Förutom att jag ätit sallad till maten har det vart tunnsåttmed nyttigheter. Men jag tar nya tag idag. Inget socker - ut och spring!

Ciao!

//Jon

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0