Äntligen ett meningslöst tidsfördriv!

Håll i er nu! Nu har jag nåt stort på gång! Och ni kan inte gissa vad det är! Det är så magnifikt, fantastiskt, otroligt, sanslöst! Är ni med? Nu kommer det! -Jag har börjat mitt nya liv! (tystnad) (inga aplåder) (antiklimax)
Vad händer?!? Inga hurrarop?!?
-Nej, nu när jag tänker efter så har jag ju faktiskt påbörjat fler nya liv än vad det finns myror i min trädgård (inte nu förståss när det är vinter) så jag förstår eran skepsis, men till skillnad mot myrorna som jag sprayar ihjäl så kommer det här överleva, nu ska här bli andra bullar. Varför? Jag ska nämligen bli bra på fotboll, eller kanske inte bra. Men jag ska iaf ge mig själv en chans att prestera något utan att släpa runt på 10 kilos extravikt. Med några träningar i benen så känner jag att springandet i trapporna på jobbet har gjort mig kvickare vilket har gett lite självförtroende...och varför inte bygga vidare på det, nu gäller det att få min sambo att sluta lura i mig godis så ska ni få se på grejjer. Beach 2011 (jag garderar med 2014) här kommer jag!

Carolina vann nyss i tågspelet för första gången på säkert 20 försök, det är väl värt en liten applåd iaf (klapp, klapp).

Jag saknar visioner för tillfället! Jag har ingenting att fundera över, inga planer, idéer eller mål och det gör mig lite uttråkad. När en vardagsfilosof får slut på ämnen att filura på, vart hittar han glöden igen? Hjälp mig!

Jag har åtminstone hittat ett internetbaserat tidsfördriv. Om sommaren har jag ju startelvan där man väljer ut spelare i allsvenskan och får poäng baserat på deras prestationer. Nu i vinter har jag kommit på mig själv med att bläddra fram och tillbaka mellan Mariebergs hemsida och aftonbladet trots att jag läst allt av intresse minst tre gånger. Gissa om jag är nöjd med att ha hittat xperteleven.com. Ett fiktivt managerspel med låtsasfotbollslag och låtsasfotbollsspelare där man lätt slår ihjäl en halvtimme om det skulle behövas. Äntligen ett ställe som fyller människans grundläggande behov av slösurfning!

Nu ska jag hämta min nybakade Sean Paul skiva, 2004 här kommer jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0