Ojojoj!

Det här är för kul. Ni kanske känner till en tjej vid namn Alexandra Nilsson, inte? Om jag säger Kissie så kanske poletten trillar ner. Tillåt mig förklara för er som fortfarande inte har en aning. Kissie är precis som jag en bloggare. Jag har en smartare, roligare och mer sofistikerad blogg...hon har alla läsare. Jag ska i ärlighetens namn erkänna att jag inte vet en himla massa om henne. Plastikopererat airhead är det första jag tänker och det är mestadels baserat på fördommar och det lilla jag sett på nån serie om två bloggare...kan den ha hetat bloggarna, superbloggarna eller nåt i den stilen.
Men nu verkar det som om fördommarna bekräftats å det grövsta. Nyheter24 grävde fram en film på Alexandra och hennes bror Peter när dom berättar hur dom ska sprida klistermärken för nationalsocialistisk front. När hon konfronteras med uppgifterna reagerar hon på följande hysteriskt roliga sätt:
http://www.youtube.com/watch?v=FxFVOAt3PBA

Trots humorn bör man se allvaret i det hela. En person med knytning till högerextrema kretsar hotar en journalist med våld! Ett grovt påhop på vårt pressfria samhälle! Allt annat än ett långt fängelsestraff vore skandal!


Idag har jag haft en hjärnsläppsdag. Med morgonens iskyla kom julstämningen och lusten att sjunga bjällerklang. "Ute faller snön, i spiltan...humhum...står" -Jag kom inte längre, Vem i hela halva är det som står i spiltan?!? Svarten?
Hade det inte vart för google så hade jag setat och nynnat fortfarande. Nu kunde jag gå vidare med "Gamle svarten" men där kunde jag bara första raden så det blev lite tjatigt. Det är Blacken som står i spiltan om du undrar.
På jobbet blev jag stående dumstirrande ut i ingenting flera gånger. "Vem är jag? Vart kommer jag ifrån? Vart är jag på väg" Mest funderade jag vart jag var på väg, jag glömde av mig HELA tiden. Hoppas att jag kan skärpa till mig till på fredag. då är det inventering med mig som ansvarig, HOPPLA!

Jag hade ju inte lirat XBOX på år och dar, det var därför jag blev sjuk i helgen. Det vill man ju INTE utsätta sig för igen så nu är det bäst jag går upp och sätter mig en stund.

Ciao!

/Jon


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0