Man får för sig att man är ung

Nu är det mindre än två veckor tills jag fyller 27...27! Jag känner mig fortfarande som jag gjorde när jag var 18, tror jag. Det är väl så, man får för sig att man är ung...sedan sträcker man sig i vaden när man jagar sin son genom klätterlandskapet på Lek&buslandet. Sen kommer man hem och tycker att det är fest när man sitter för sig själv framför TVn med brie, digestive och avslagen cola...paaartyyy! Nu känner jag mig som 57 istället. Nåja, ingen ålderspanik här det finns bättre saker att oroa sig över.

Minnet till exempel, det händer faktiskt en del "kul saker i vardagen" som jag vill skriva om men som jämt är som bortblåsta när det är dags att summera. Ska man behöva en annteckningsbok när man är 26 år och någorlunda klar i skallen?

Idag har det vart en Kian dag, jag fick ett ryck och gick upp frivilligt när han vaknade imorse. När Kian väckte Carolina hade vi redan hunnit kolla bolibompa, lekt med modellera och ätit frukost. Sedan gick vi ut i det fina vädret, Carolina myste i en solstol medans jag hjälpte Kian att klättra i snön. Vi gick till lekparken och gungade vilket slutade med att jag drabbades av en sjösjuka som sitter i fortfarande 
...bla,bla,bla...Lek&buslandet....bla,bla,bla...handla....bla,bla,bla...hemma....bla,bla,bla...natta Kian. Eftersom Kian höll på att somna i bilen vid femtiden räknade jag med att han skulle somna som en stock kvart över sju. Men när Carolina lagt sig i badet tittade det ut ett välbekant ansikte genom dörren.
-Kian ha mer mjölk! sa han glatt
-Nej, nu ska Kian sova annars blir pappa trött.
-Ehhh....Kian har redan sovit! sa han med sin lurigaste "undrar-om-pappa-går-på-den" min
...Pappa gick inte på den
-Det har du inte alls det, nu går du och lägger dig!
-Pappa hämta mera mjölk Kian!
-Jaja, gå och sov så kommer pappa med mjölk.
-mummel,mummel Kian har redan sovit mummel,mummel mera mjölk mummel,mummel gonatt nallen.

...och plötsligt var klockan runt elva snåret och Carolina snarkar som ett sågverk, helgen är slut för den här gången och jag måste fokusera på att få med min morgonbapelsin till jobbet. Jag glömde den både onsdag, torsdag och fredag förra veckan och jag blir inte mitt vanliga trevliga jag utan den. Kom ihåg, kom ihåg, kom ihåg.

Natti, natti!

/Jon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0