Vad är det för idioter i den här stan!?!?....

Jag var hos BM idag. Allt såg fint ut och bebis ligger med huvudet neråt, magen hade iof bara växt 1cm på två veckor vilket jag inte tyckte var så kul...vill ju ha en ordentlig gravidmage juh :P Men men BM tyckte att det inte gjorde nåt, huvudaken var att den hade växt något överhuvudtaget :)

När jag satt i bilen o var på väg därifrån så slänger någon idiot något mot bilen, jag såg inte vad det var först så jag försökte bara väjja för det. Man blir ju rätt chockad eftersom man inte tror att någon ska slänga saker framför bilen. När jag kollade i backspegeln så såg jag att det var en vattenflaska, han hade tydligen varit o tränat. Han som slängde den vifftade upp med armarna som om jag gjorde nåt fel...!!?? VILKEN JÄVLA IDIOT!!! Jag skulle ha kört på den jä-la vattenflaskan för man såg att han kastade den med flit, han tappade den INTE!!!

Sedan skulle jag till Ica Maxi vid Eurostop o handla. Där vet man ju att folk kör hur som hellst så man är ju som tur var extra uppmärksam. Men när gubbf-n som körde bilen framför mig började blinka höger och bytte till högerfilen så tror man ju att han ska svänga just höger! Så jag var på väg att köra förbi eftersom jag låg i filen brevid där man kör rakt fram, men helt plötsligt svänger han tillbaka in på filen jag åker på preciiis framför mig...IDIOT!!! Inte nog med det sedan blinkar han höger (då tror man ju att han ska svänga höger där istället) men näää han svänger vänster!!! Vad f-n är det för fel på folk egentligen!?!?!?!?

Jon var på tal om det och besiktade lilla bilen idag och det enda felet var att blinkersen blinkar för snabbt och behöver lagas (kanske bara byta lampa hjälper?) Men vad fan spelar det för roll!?...vi bor ju i Örebro där folk ALDRIG använder blinkers eller så blinkar det fast det inte ska svänga! Vad är det för idioter som bor i den här stan egentligen, det är ju pinsamt att dem aldrig lär sig!!!

Näe nu ska jag inte sitta här o vara bitter längre! Jon får skriva ett roligare inlägg sen, det är han ju bra på har jag hört ;)


Ha en bra dag! ♥

 

Kommentarer
Postat av: Lollo

Ibland blir man tokig på folk i trafiken... Jag har inget körkort men tom Jag ser att vissa grejer är käpp rätt åt...



Kram

2011-03-23 @ 19:23:51
URL: http://lilalollo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0