Korthelg

Helgen har gått fort, mycket beroende på att jag för ovanlighetens skull ska jobba imorgon. Vanligtvis är jag ledig måndagar, men det ska rotas i lite grejjor som jag gärna vill ha koll på imorgon och är man flexibel så är man.

Att helgen har gått fort kan även delvis lastas på alkoholintag vilket jag nu för tiden sysslar med enbart vid enstaka tillfällen. Givetvis blev det lite mer att dricka än det var tänkt men jag var ändå städad och vid mina sinnens halvfulla bruk. Men man märker ändå av sin ålder och sin minskade resistens mot alkoholrelaterade dagen-efter-åkommor. Hade det här vart för en fem år sedan hade man hoppat och sudsat vid 12-tiden efterföljande lördag...kanske även med mersmak. Nu gick det ett dygn till återhämtning.

Idag har jag gjort något så ovanligt som att spendera pengar på mig själv, jag har köpt nya fotbollsskor! Tyvärr kommer nog inte heller detta par att göra underverk med mitt spel...men jag kan ju iaf trösta mig med att det är högst osannolikt att jag skulle kunna bli så mycket sämre.

Skulle skrivit något längre om jag inte spenderat hela kvällen med att bestiga "Mount Tvätthög". Jag fattar inte hur det kan finnas så mycket kläder med tvättbehov i en familj där två av tre personer med förmåga att uttrycka sin egen vilja i frågan helst skulle springa runt nakna.? Hur!?!

Önskar att jag kunde komma ihåg något av dom fantastiskt fantasifulla citat som Kian bjudit på om sistone men nu när dom ska publiceras är dom som bortblåsta och jag får nöja mig med en intressant konversation.

"Pappa? Vad har du på tröjan?"
"
Det är en häst...en häst med vingar."
"Vaaa?"
"Mmmm..konstigt va? Det finns ju inga hästar med vingar."
"Öhh...jo! Uppe i himmlen finns det hästar med vingar...och dom blir jagade av grävskoporna med vingar!"

Jag tänker precis samma sak som ni, det är så mycket man inte har en aning om...men man lär sig iaf något nytt varje dag.

Ciao!

/Jon

Kommentarer
Postat av: Lilian

Vilket sammanträffande det där med skorna. Eller ja, nästan kanske lite för jag köpte nya springskor idag. Jag bad om ett par supersnabba och jag hoppas på att dom verkligen är det för ju snabbare dom är, ju snabbare kommer jag hem igen från mina löprundor. Phueeeaä.



Hahah! Grävkopor med vingar! Galet kul!!!

/L

2012-02-26 @ 23:20:50
URL: http://konstigalilian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0