Mayhem!

Idag gjorde vi gemensam sak med kumlingarna och drog till Ånnaboda för lite avancerad pulkåkning. Strålande väder, fin backe och lite folk gjorde det hela till en härlig måndagsupplevelse. Carolina överraskade med att våga åka ända uppifrån toppen och jag var mäkta stolt efteråt. Pappornas snowracer-uppgörelse slutade med en seger vardera, bra för stämningen och synnerligen rättvisande.
...Åh, just det! Barnen hade också kul :)



Johans tekniska styrning gav utdelning i första heatet, en ledning som Jon sedan kvitterade med aggresiv åkning i returmötet....



...Inför ögonen på åskådare som var lika imponerade som dom var glada.


Efter pulkandet återvände vi till garpvägen för att softa lite. Efter lite gemensamt umgänge (det låter ju nästan snuskigt men det var det INTE) beslöt oss jag och Johan för att dra oss tillbaka till TV-spelsrummet för lite välförtjänt gameing, det blir alldeles för sällan nu för tiden. En avslappnande stund senare var det dags för våra gäster att åka hem. Vi hann vinka av dom innan jag vände mig om och såg KAOSET! Ordet mayhem har fått en ny innebörd för mig. Att tre personer med en samanlagd ålder som inte överstiger tio år hinner stöka till så pass mycket är näst intill helt otroligt. Det var inte soprent någonstans innan...men herre jösses!



...och då hade jag ändå fått undan det värsta. Nåja, så länge alla har kul så var det ju in hela världen.

Carolinas snabbintervju verkar ha gått bra, det kändes bra enligt henne själv och nu är det bara att hoppas att hon går vidare till slutaudition.

Period ett i biggest looser tävlingen är avklarad och jag landade på minus 3 kilo...ett resultat som kunde var bättre om jag inte sladdat på slutet. Men med en ny månad kommer nya tag och jag återgår till nolltollerans mot sötsaker. Hur det går för min lagkamrat låter jag vara osagt men hon är iaf på gång efter en seg start.

Saknar faktiskt min iPhone...eller iaf wordfeud. Så pass mycket att jag tjuvspelar i Carolinas matcher när jag tror att hon inte ser/märker det.

Ciao!


/Jon


Kommentarer
Postat av: sara

Period ett gick bäst för mig ;) Mohahahhaha=P

2012-02-01 @ 19:39:30
Postat av: Jon

Äh, du kan äta snö! Första perioden är som uppvärmning, det är väl ingen som vunnit någon match bara genom att vinna första perioden. Min lagkamrat är på G och nu ska vi KROSSA! ;)

2012-02-03 @ 00:32:04
Postat av: sara

Haha;P Vad bra att din lagkamrat är på G. min är fortfarande seeg! Så jag lär väl gå ner för oss båda ;) haha.

2012-02-03 @ 08:58:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0