Kalas ja...

Här sitter jag och lovar kalasbilder och det visar sig att jag har 0. Dom bilder jag tagit fotade jag tydligen med Carolinas kamera och det hjälper ju inte mig nu.
Vi började iaf kalasa redan på fredagen (alltså förra fredagen) med Carolinas släkt på besök. Paket, bulle, tårta och en Kian som fick sova en stund för at bli pigg och glad...med motsatt effekt, han tackade knappt för paketen och var allmänt grinig.
På lördag var det piratkalas. Kanske det sista barnkalaset någonsin med mig boende på Garpvägen 56. Klockan 02.00 avbröts dekorationerna och förberedelserna för att återupptas 08.00. Det var mayhem trots att det bara handlade om totalt 6 femåringar. Jag hade gravt överskattat min förmåga att hålla ordning på barn och efter två timmar som piratkapten var jag så färdig för plankan som jag någonsin varit. Söndagens kalas för mina närmaste gick på autopilot, vi MÅSTE börja slå ihop kalasen om jag ska överleva fler födelsedagar.
 
Den här helgen har det bara varit jag tillsammans med barnen...eller jag emot barnen vid vissa tillfällen. Carolina har jobbat och vart på ladies night medans jag och barnen har busat, bråkat, gosat och gått på bio. Flygplan i lördags var en redig besvikelse, nu för tiden förväntar man sig att barnfilm har lite vuxen humor insmugen i sig men icke. Som tur var uppvägdes det av trailern till Frost, jag skrattade så jag nästan kissade ner mig http://www.youtube.com/watch?v=0ihZ2_co7QA
 
På tal om ladies night så ryktas det om att Carolina blitt salongsberusad och hamnat på scén med ett framträdande. Mer om det i nästa blogginlägg signerat idolen själv, vad sägs om den för en cliffhanger?
 
Inga kalasbilder men väl lite annat.
 
Förberedelser from hell. Jag fick feeling och började skära mallar till piratflaggor. Har Ernst smittat mig med kreativitetsbaciller på nån mässa?
 
Klätteraporna på Garpvägen
 
 
Skulle jag ha mutat mina barn med glass och fruktsallad för att dom skulle ta på matchtröjorna lagom till derbyt?!? Givetvis.
 
Håll utkik efter ladies night-bloggen! Peace!
 
/Jon
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0